Libnet.ro
UNICEF

07:00

Radu Tudor, informatii despre cel mai mare exercitiu de aparare de la caderea comunismului

Antena3 Antena3,
Radu Tudor, informatii despre cel mai mare exercitiu de aparare de la caderea comunismului

Saber Guardian 2017 este cel mai mare exercitiu desfasurat in regiunea noastra, in perioada 11-20 iulie, unde participa 25. 000 de militari, din 22 de tari aliate si partenere, scrie jurnalistul. continuă pe Antena3

25.000 de militari participa la cel mai mare exercitiu organizat in Romania in anul 2017

000 de militari participa, incepand de marti, la Saber Guardian 2017 SG17), acesta fiind cel mai amplu exercitiu desfasurat, in anul 2017, in regiunea tarii noastre.

Zeci de mii de soldati, prezenti in Romania! incepe cel mai mare exercitiu multinational de la Marea Negra (VIDEO)

Militarii fortelor terestre au inceput instructia in cadrul exercitiului GETICA SABER-17. Acesta va fi condus de Fortele Terestre ale Statelor Unite din Europa USAREUR) si se va desfasura in.

VIDEO Saber Guardian 2017 - Cel mai amplu exercitiu militar al ultimelor decenii in Romania: Peste 25.000 de militari condusi de SUA se vor antrena in Romania, Bulgaria si Ungaria

Circa 25. 000 de militari din 23 de tari aliate NATO si partenere vor participa, in perioada 11-20 iulie, la exercitiul multinational Saber Guardian 2017 SG17), condus de Fortele Terestre ale Statelor Unite din Europa USAREUR), care se va desfasura pe teritoriile Bulgariei, Romaniei si Ungariei. Seria de exercitii militare vor consemna cel mai amplu astfel de eveniment din Romania ultimilor decenii.

Afacerile din industrie au crescut in luna mai cu 18,5%, cel mai mare avans lunar din ultimii 10 ani

Cifra de afaceri a companiilor din industrie a crescut in luna mai cu 18,5% fata de aceeasi luna a anului trecut, cel mai inalt ritm de crestere din ultimii zece ani, in special ca urmare a majorarii semnificative a afacerilor din industria extractiva,.

Ce se va alege de cel mai mare combinat chimic din sud-estul Europei. Soarta Oltchim se decide pe bucati

Dupa ce a esuat in aducerea pe profit sau atragerea unui investitor strategic la Oltchim, statul spera sa acopere datorii de 307 milioane euro vanzandu-l pe bucati. Totusi, chiar si asa, ar putea ramane bun de plata pentru cheltuieli de mediu cu poluarea istorica, precum in cazul privatizarii Petrom.

Sergiu Mocanu: Nu exista pericol mai mare pentru Moldova decat Igor Dodon

Liderul Miscarii Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, considera ca cel mai mare pericol la ora actuala pentru Republica Moldova este Igor Dodon, fiindca o buna parte din populatie chiar s-ar regasi in persoana presedintelui. Anume din acest motiv, Mocanu sustine ca Vlad Plahotniuc este un pericol mai mic, deoarece nu are sprijinul popular si Plahotniuc este accident. Daca nu este maine Plahotniuc, moldovenii nu mai sunt plahotniuci.

Radu Tudor: Giurgiuvenizarea aviatiei - se schimba bordurile la Aeroportul Henri Coanda

Radu Tudor scrie, pe blog, despre preocuparile din domeniul transporturilor, unul aflat in mare suferinta in actuala guvernare siin care, in loc primeze marile probleme.

Trump Jr recunoaste ca s-a intalnit in campanie cu un avocat rus care i-ar fi promis informatii despre Hillary Clinton

Donald Trump Jr a recunoscut ca s-a intalnit cu un avocat rus, cu legaturi cu Kremlinul, in zilele de dupa ce tatal sau a obtinut investitura republicana si ca i s-au oferit informatii despre Hillary Clinton care i-ar fi fost utile campaniei tatalui sau, a declarat duminica fiul cel mare al presedintelui, citat de ABC News.

Radu Tudor: Descoperire senzationala in Manastirea Sfanta Ecaterina din Sinai

Calugarii de la Manastirea Sfanta Ecaterina din Sinai, situata in partea de sud a peninsulei, au facut o descoperire surprinzatoare, scrie Radu Tudor, pe blog. Realizatorul Punctul de.

UMILINTELE cel mai bun PORTAR de handbal din lume: Ma gandesc sa PLEC din Romania!

Luminita Hutupan Dinu, fostul mare portar al Romaniei, s-a saturat de umilintele la care a fost supusa si se gandeste chiar sa plece din tara, scrie GSP. Cel mai bun portar de handbal din lume,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )