Libnet.ro
UNICEF

00:07

Incendiu de amploare intr-un bloc din Capitala. 50 de oameni au fost evacuati

Antena3 Antena3,
Incendiu de amploare intr-un bloc din Capitala. 50 de oameni au fost evacuati

Un incendiu a cuprins, joi, un apartament al unui bloc de pe bulevardul Ramnicu Sarat din Capitala, fiind evacuate 50 de persoane, dintre acestea 10 fiind copii, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de. continuă pe Antena3

Incendiu intr-un apartament de bloc din Bucuresti. 50 de persoane au fost evacuate din imobil

In noaptea de miercuri spre joi pompierii bucuresteni au intervenit la un incendiu izbucnit la un apartament din Capitala si au evacuat din imobil 50 de persoane, printre care si 10 copii. Trei persoane au ajuns la spital: un barbat cu arsuri pe maini si fata, o femeie cu atac de panica si o fetita aprox patru ani) usor expusa la fum.

Incendiu intr-un bloc din Bucuresti: 50 de persoane au fost evacuate FOTO

Un incendiu a cuprins in aceasta dimineata un apartament situat la etajul 1 al unui bloc de pe bulevardul Ramnicu Sarat. Au fost evacuate 50 de persoane, dintre care zece copii.

ALERTA DE GRADUL ZERO! Incendiu URIAS la un bloc din CENTRUL CAPITALEI! Salvatorii intervin de URGENTA (VIDEO)

Interventie de urgenta a pompierilor din Bucuresti dupa un incendiu la un bloc de 9 etaje din Bulevardul Magheru! Incendiul se manifesta la ultimele doua ale imobilului. Mai multe autospeciale de.

Actrita Cristina Stamate va fi inmormantata la Cimitirul Bellu din Capitala

Cristina Stamate va fi inmormantata, miercuri, la Cimitirul Bellu din Capitala. Marti, trupul neinsufletit al actritei a fost depus in foaierul Teatrului de Revista Constantin.

Actrita Cristina Stamate va fi inmormantata la Cimitirul Bellu din Capitala. Lacrimi si durere la capataiul artistei - VIDEO cu ultimele aplauze

Cristina Stamate va fi inmormantata, miercuri, la Cimitirul Bellu din Capitala. Marti, trupul neinsufletit al actritei a fost depus in foaierul Teatrului de Revista Constantin.

De ce a folosit Jandarmeria caii in timpul protestelor din Capitala

In timpul protestelor de duminica seara din Capitala, Jandarmeria a fost folosit detasementul de cavalerie. Jandarmii au facut cordon calare in fata protestatarilor atunci cand oamenii.

Premiera la Parada Militara de 1 Decembrie din Capitala: Transportoare Piranha 5 si tehnica militara a aliatilor

Circa 3. 500 de militari si specialisti din MApN, MAI si SRI, cu peste 350 de mijloace tehnice, din care circa 50 de aeronave, si militari din mai multe tari aliate sau partenere vor participa vineri, 1 Decembrie, incepand cu ora 11. 00, la Parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcul de Triumf din Bucuresti. Ca o premiera la parada de 1 Decembrie vor participa cu tehnica militara si o aprte dintre aliati - polonezii cu transportoare Rosomak si Fortele Aeriene Canadiene cu avioane de vanatoare CH-18 Hornet. Totodata, la parada vor participa si 3 transportoare Piranha V, model ce va intra in dotarea Armatei Romane in anii urmatori.

Cat valoreaza un hotel de 5 stele din Bucuresti: Hotelul Radisson Blu din Capitala a fost vandut

Compania Elbit Imaging, care detine 98,2% din actiunile complexului hotelier Radisson din Capitala, a semnat vanzarea pachetului contra sumei de 169,2 milioane de euro, potrivit unui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )