Libnet.ro
UNICEF

23:16

Scandal la New York din cauza sanilor goi si pictati afisati in Times Square

Adevărul Adevărul,
Scandal la New York din cauza sanilor goi si pictati afisati in Times Square

Un scandal a izbucnit in New York dupa ce primarul Bill de Blasio a anuntat pe 18 august ca vrea sa curete Times Square de tinerele in sanii goi si pictati care isi fac poze cu turisti in schimbul a cativa dolari. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis va efectua o deplasare de o saptamana in septembrie, la Adunarea Generala a ONU din New York

Presedintele Klaus Iohannis va face in luna septembrie o deplasare oficiala de aproximativ o saptamana in Statele Unite ale Americii, undeva va participa la sesiunea Adunarii Generale a ONU, care va avea loc la New York, informeaza Mediafax.

Germania: Sediul central al Partidului Social-Democrat a fost evacuat din cauza unei amenintari cu bomba

Sediul central al Partidului Social-Democrat german a fost evacuat, marti dupa-amiaza, din cauza unei amenintari cu bomba, informeaza agentia DPA. Cladirea centrala a SPD a fost evacuata marti dupa-amiaza,.

Accident stupid pe DN1: Un sofer s-a rasturnat cu masina din cauza unei viespi

Un sofer a lovit un cap de pod si s-a rasturnat cu masina, luni seara, pe DN1, la kilometrul 259, la limita cu judetul Brasov, din cauza unei viespi care a intrat in masina, potrivit IPJ Sibiu, informeaza.

Euro atinge maximul ultimelor 6 luni fata de dolar, din cauza temerilor provocate de economia Chinei

Euro a urcat, luni, la maximul ultimelor sase luni si jumatate in raport cu dolarul, in timp ce yenul a ajuns la cel mai ridicat din ultima luna si jumatate. Astfel, investitorii au renuntat la ctivele considerate riscante in favoarea unor plasamente mai sigure, din cauza perspectivei de incetinire a economiei chineze.

Simona Halep s-a retras de la Connecticut Open din cauza unei accidentari

Jucatoarea de tenis Simona Halep s-a retras de la Connecticut Open, din cauza unei accidentari la coapsa stanga, dupa ce a disputat duminica finala turneului de la Cincinnati. imi pare foarte rau ca trebuie sa.

Faze Tari: Expozitie de sani pe strazile din New York. Festivalul Go Topless a fost si anul acesta la inaltime; A publicat un anunt de inchiriere, insa a facut o gafa ireparabila; I-au scos un dinozaur din vagin

Un britanic si-a mutat locuinta in podul din casa fostei iubite. Reactia femeii cand i-a descoperit ascunzatoarea. Dupa ce si-a dat iubitul afara. O femeie s-a asezat in avion langa un cuplu care se despartea. N-ai sa crezi ce a urmat!Kelly Keegs, o tanara care calatorea cu avionul, s-a asezat.

O femeie cere un milion de euro despagubiri morale in urma accident in care sotul sau a murit, din cauza unei alveole de pe DN 79

Vaduva unui sofer care a murit in anul 2014, intr-un accident pe Drumul National 79 Oradea - Arad, dupa ce tirul pe care il conducea a derapat si s-a rasturnat la iesirea din localitatea bihoreana.

Tanar in stare grava, din cauza a patru batausi. Motivul pentru care l-au batut atat de crunt este halucinant

Un tanar de 29 de ani din Timisoara este in stare grava, dupa ce a fost batut crunt de patru indivizi. Scandalul a avut loc intr-un complex studentesc din oras, unde batausii au tabarat asupra victimei cu.

Statele Unite trimit avioane de vanatoare ultra-moderne F-22 in Europa ca raspuns la ingrijorarile din cauza Rusiei

SUA se pregatesc sa trimita avioane de vanatoare de tip F-22 in Europa ca parte a eforturilor de a linisti tarile din regiune in fata amenintarilor Rusiei, a anuntat luni un oficial de la Pentagon citat de AFP.

Banci si magazine din centrul Moscovei trag obloanele din cauza crizei

Strazile centrale din Moscova continua sa piarda magazine, care sunt fortate sa traga obloanele din cauza crizei economice, in ciuda faptului ca proprietarii de spatii comerciale sunt dispusi sa ofere termeni favorabili chiriasilor, scrie The Moscow Times, potrivit Hotnews. Cea mai mare parte a unitatilor inchise sunt filiale bancare si magazine de imbracaminte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1926 seconds )