Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un roman a murit, iar alti doi au fost raniti in urma cutremurului din Italia

Antena3 Antena3,
Un roman a murit, iar alti doi au fost raniti in urma cutremurului din Italia

Un roman a murit in urma cutremurului din Italia. Potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe, prin intermediul misiunii diplomatice la Roma si al oficiului consular la Bologna, continua. continuă pe Antena3

Cel putin 120 de morti si 150 de disparuti; un roman a decedat, alti doi sunt raniti

ACTUALIZARE 20:25 Cele mai recente informatii facute publice de autoritatile italiene mentioneaza 120 de decese in urma seismului. Anuntul a fost facut chiar de premierul italian Matteo Renzi, informeaza Antena3. ro. *ACTUALIZARE 18:52 MAE: Un roman a decedat in urma cutremurului din Italia; alti doi romani sunt raniti, iar noua sunt dati disparuti .

FOTO + VIDEO. Cutremur de 6,2 grade in Italia. Numarul mortilor a ajuns la 120. Un ROMAN a murit, alti doi sunt raniti

Un cutremul de 6,2 grade pe Richter a avut loc, miercuri dimineata, in Italia, la ora 03. 36 ora locala 04. 36 ora Romaniei), potrivit agentiilor de presa din Romania. Seismul a fost urmat de mai multe replici.

MAE: Un roman a murit in cutremurul din Italia. Alti doi sunt raniti. Noua romani sunt dati disparuti

Niciun cetatean roman nu a solicitat asistenta consulara, pana in prezent, ca urmare a cutremurului de 6,2 grade pe Richter, care a avut loc, miercuri dimineata, in Italia, a precizat Ministerul Afacerilor Externe MAE).

Un militar a murit, alti trei au fost raniti intr-un atac comis de PKK in sudul Turciei

Un militar a fost ucis, iar alti trei au fost raniti, duminica seara, in urma unui atac cu bomba al Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK), care a vizat un vehicul militar blindat, in provincia Sanliurfa, din sudul Turciei, potrivit Daily Sabah.

FOTO + VIDEO. Cutremur de 6,2 grade in Italia. Numarul mortilor ar fi ajuns la 120. Peste o suta de raniti. Un ROMAN a murit, alti doi sunt raniti

Un cutremul de 6,2 grade pe Richter a avut loc, miercuri dimineata, in Italia, la ora 03. 36 ora locala 04. 36 ora Romaniei), potrivit agentiilor de presa din Romania. Seismul a fost urmat de mai multe replici.

Panica in statiunea turistica Antalya: Trei soldati au fost raniti intr-un atac cu bomba asupra unui vehicul militar

Panica in randul turistilor din Turcia. Un atac armat a avut loc in Antalya, un loc de destinatie preferat de multi romani. Trei soldati turci au fost raniti in urma atacului cu.

Marturii socante ale unei romance din Italia: Sunt zeci de morti sub case cazute si poduri

Cutremurul din Italia in urma caruia peste 70 de persoane si-au pierdut viata a socat o lume intreaga. Un roman a murit, iar alti doi au fost raniti in urma cutremurului din.

MAE confirma: Un roman a murit in cutremurul din Italia. Alti 2 sunt raniti, iar 9 sunt dati disparuti (VIDEO)

Cutremurul de 6. 2 grade pe scara Richter care a avut loc in Italia a provocat daune uriase. Cel putin 70 de persoane au decedat in urma evenimentului. Ministerul Afacerilor Externe a confirmat faptul.

VIDEO Accident rutier cumplit pe DN 7. Cinci oameni au fost raniti, iar un sofer a ramas blocat in fiarele masinii distruse

Cinci oameni au ajuns in spital, in urma unui accident rutier petrecut luni dupa-amiaza la intrarea in Simeria. Doua masini s-au ciocnit frontal, dupa ce un sofer a intrat pe contrasens. Pentru scoaterea uneia dintre victime dintre fiarele masinii, echipele de interventie ale ISU au fost nevoite sa despice intreaga caroserie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )