Libnet.ro
UNICEF

20:15

Scene demne de toata lauda la protestul din Cluj Napoca: Jandarmii au intonat imnul Romaniei impreuna cu protestarii

B1 B1,
Scene demne de toata lauda la protestul din Cluj Napoca: Jandarmii au intonat imnul Romaniei impreuna cu protestarii

In timp ce la Bucuresti, protestul s-a incheiat violent cu confruntari intre galeriile de fotbal si jandarmi, la Cluj protestele au decurs pasnic, ba mai mult atmosfera a fost una demna de. continuă pe B1

Peste o suta de protestatari in Piata Unirii din Cluj-Napoca dupa anuntul facut de ministrul Justitiei

Peste o suta de protestatari au iesit in Piata Unirii din Cluj-Napoca dupa anuntul facut de ministrul Justitiei, Florin Iordache. Oamenii protesteaza fata de adoptarea Ordonantei privid modificarea Codurilor Penale.

Proteste impotriva gratierii si a modificarii codurilor penale in Cluj-Napoca: Vrem justitie, nu coruptie

In jur de o suta de oameni au participat, marti seara, la protestele din Cluj-Napoca impotriva proiectelor de acte normative privind gratierea si modificarea codurilor penale. Protestatarii au avut la.

O legenda a saxofonului revine in Romania. isi promoveaza noul album in concerte la Cluj si Bucuresti

Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca va gazdui pe 25 februarie, de la ora 20. 00, concertul lui Kenny Garrett, considerat cel mai important saxofonist alto de jazz al generatiei sale. Cu doua zile inainte va concerta la Bucuresti.

Regele cazinourilor din Cluj a murit dupa ce a primit un pumn in fata, chiar in sala de jocuri de noroc

Un conflict violent a dus la moartea celui mai cunoscut camatar din Cluj-Napoca. Afinitatea lui Oun Ahmed, un arab naturalizat la Cluj, pentru jocurile de noroc era deja cunoscuta. Se pare ca, in doar.

Targoviste, in coada clasamentului cand vorbim de siguranta cetatenilor. in top, Oradea, Brasov si Cluj-Napoca

Targovistenii nu se simt in siguranta, in timp ce Oradea, Brasov si Cluj-Napoca sunt orasele cu cel mai ridicat grad de siguranta din Romania, reiese dintr-un studiu realizat de portalul imobiliar Storia. ro asupra sigurantei vietii in 42 de orase din Romania.

Oradea, Brasov si Cluj-Napoca sunt orasele din tara in care romanii se simt cel mai in siguranta

Romanii considera ca Oradea, Brasov si Cluj-Napoca sunt orasele cu cel mai ridicat grad de siguranta din Romania, in timp ce Alexandria este considerat cel mai nesigur loc, arata un studiu realizat de portalul imobiliar Storia. ro asupra sigurantei vietii in 42 de orase din Romania plus judetul Ilfov.

Turcan: Voi participa la protestul din Piata Universitatii

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anuntat ca va participa si la protestul din aceasta seara din Bucuresti, explicand ca se regaseste structural ca gandire cu manifestantii din Piata Universitatii.

7 zboruri externe si interne intarziate sau anulate pe Aeroportul Avram Iancu din Cluj

Sapte zboruri externe si interne operate, marti, pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj sunt afectate de ceata, majoritatea fiind intarziate, iar unul a fost anulat, anunta Mediafax.

TIMISOARA cere, fara gratiere!: Mii de oameni, la protestul din orasul de pe Bega (FOTO)

Proiectul de ordonanta de urgenta privind gratierea scoate oamenii in strada din nou, duminica, la Timisoara. Este pentru a patra oara in acest an, cand timisorenii proteseaza fata de.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )