Libnet.ro
UNICEF

01:05

Schimbari importante la Casa Alba: Donald Trump a anumit un nou sef de cabinet (FOTO)

B1 B1,
Schimbari importante la Casa Alba: Donald Trump a anumit un nou sef de cabinet (FOTO)

Casa Alba are un nou sef de cabinet. Reince Priebus si-a dat demisia din functie, dupa ce presedintele american Donald Trump si-a pierdut increderea in el. in locul sau, a fost numit generalul. continuă pe B1

Donald Trump l-a demis pe Reince Priebus din functia de sef de cabinet la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, l-a concediat vineri pe Reince Priebus si l-a numit pe generalul John F. Kelly in functia de sef de cabinet la Casa Alba .

Generalul John Kelly, noul sef de cabinet al lui Donald Trump

Presedintele american Donald Trump l-a numit vineri pe generalul in rezerva John F. Kelly in functia de sef de cabinet la Casa Alba, relateaza Reuters. Trump a facut anuntul pe Twitter la o zi dupa ce noul sau director de comunicare, Anthony Scaramucci, l-a acuzat pe fostul sef de cabinet ca ar fi in spatele scurgerilor repetate de informatii.

Presedintele american Donald Trump va promulga legea care impune sanctiuni Rusiei

Presedintele american Donald Trump va promulga legea care impune sanctiuni Rusiei si care il va obliga sa obtina aprobarea Congresului pentru a putea relaxa orice masuri vizand Moscova, a anuntat vineri Casa Alba, citata de AFP, scrie News. ro.

VIDEO VIRAL: Cum suna hitul Despacito, cantat de Donald Trump(VIDEO)

Fenomenul Despacito a ajuns si la Casa Alba. Un montaj in care Donald Trump apare cantand melodia lui Luis Fonsi a devenit viral pe retelele de socializare. Imaginile nu mai.

Proiectul de lege care prevede sanctiuni impotriva Moscovei a ajuns la presedintele SUA, Donald Trump

Proiectul de lege adoptat de Congresul SUA privind intarirea sanctiunilor impotriva Rusiei a auns la Casa Alba, unde presedintele american trebuie sa-l semneze sau sa-l blocheze folosind dreptul de veto.

Insulte grave ale noului director de comunicare al lui Donald Trump la adresa unui important colaborator: Eu nu incerc sa-mi sug singur p..

Noul director de comunicare de la Casa Alba, Anthony Scaramucci, a socat intreaga presa americana prin derapajele de limbaj avute in doar prima sa saptamana de cand a fost numit in.

O schita semnata de Donald Trump s-a vandut la licitatie cu aproape 30.000 de dolari. Ce a vrut sa deseneze liderul SUA

Un cumparator anonim a achizitionat cu 29. 184 de dolari o schita semnata in urma cu peste un deceniu de Donald Trump, a informat casa de licitatii Nate D. Sanders.

Raspunsul lui Donald Trump la noile teste nord-coreene cu rachete balistice intercontinentale

Presedintele SUA Donald Trump a avut o reactie extrem de virulenta la noile teste nord-coreene cu rachete balistice intercontinentale. Trump a declarat, intr-un comunicat, ca testele reprezinta o actiune.

Donald Trump a declarat ca va semna actul votat de senatul american prin care noi sanctiuni economice sunt impuse Rusiei

Presedintele Donald Trump a declarat ca va semna legislatia votata de Senat ce impune noi sanctiuni economice Rusiei, motivate de implicarea Kremlinului in alegerile prezidentiale din noiembrie 2016.

Donald Trump a declarat ca va semna actul votat de Senatul american prin care noi sanctiuni economice sunt impuse Rusiei

Presedintele Donald Trump a declarat ca va semna legislatia votata de Senat ce impune noi sanctiuni economice Rusiei, motivate de implicarea Kremlinului in alegerile prezidentiale din noiembrie 2016.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )