Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scoala in pandemie? Doi secretari de stat din Ministerul Educatiei si-au luat concediu pentru campania electorala

Hotnews Hotnews,
 Scoala in pandemie? Doi secretari de stat din Ministerul Educatiei si-au luat concediu pentru campania electorala

Doi secretari de stat din cadrul Ministerului Educatiei, Luminita Barcari si Dragos Radulescu, si-au luat concediu de odihna chiar la inceputul acestui an scolar extrem de dificil, deoarece candideaza la alegerile locale si sunt in campanie electorala, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Doi secretari de stat din Ministerul Educatiei si-au luat concediu pentru campania electorala

Doi dintre secretarii de stat numiti la Ministerul Educatiei si Cercetarii si-au luat concediu de od.

Doi secretari de stat din Ministerul Educatiei si-au luat concediu pentru a face campanie electorala

Doi secretari de stat din Ministerul Educatiei, Luminita Barcari si Dragos Radulescu, si-au luat concediude odihna chiar la inceputul acestui an scolar extrem de dificil, deoarece candideaza la alegerile locale si sunt in campanie electorala.

Doi secretari de stat de la Educatie si-au luat concediu cu cateva zile inainte de inceperea scolii ca sa intre in campanie electorala. Reactia Monicai Anisie

Luminita Barcai si Dragos Radulescu, secretari de stat in Ministerul Educatiei, si-au luat concediu de odihna chiar cu cateva zile inainte de inceperea noului an scolar. Desi ministerul este pus intr-o situatie dificila in contextul pandemiei, cei doi si-au luat concediu pentru a se concentra pe alegerile locale la care candideaza din partea PNL, respectiv PMP.

Cum o sa inceapa scoala pe 14 septembrie 2020. Ce scenarii au cei de la Ministerul Educatiei

Ministerul Educatii a facut declaratii de ultima ora cu privire la inceperea scolii. Purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei a vorbit despre cele mai importante aspecte ale organizarii orelor de curs, incepand cu 14 septembrie. Cum incepe scoala pe 14 septembrie. Care sunt scenariile Ministerului Educatiei in noul an scolar scolar, unitatile de invatamant vor .

Cum va arata noul an scolar in pandemie: in peste 12.600 de scoli din Romania copiii se intorc in banci Ultimele date transmise de Ministerul Educatiei

Elevii din peste 12. 600 de scoli din Romania se intorc in banci, incepand de luni, in timp ce in peste 5. 100 de unitati de invatamant cursurile vor fi in scenariul hibrid - prezenta fizica si ore online, prin rotatie - si in scenariul rosu - exclusiv online, conform ultimelor date transmise vineri de Ministerul Educatiei. in Capitala, 17 unitati de invatamant vor incepe noul an scolar cu ore exclusiv online, iar aproape 600 vor urma scenariul mixt.

Ministerul Educatiei solicita CMBSU ca patru scoli sa fie trecute din scenariul galben in cel rosu

Ministerul Educatiei a transmis catre Guvern, MAI si Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta CMBSU) o informare prin care cere ca patru unitati de invatamant sa fie incadrate in scenariul rosu, deoarece nu pot indeplini conditiile de desfasurare a cursurilor potrivit scenariului 2 - galben.

Ministerul Educatiei: 238 de unitati scolare incep anul in scenariul rosu, cu invatamant exclusiv online

Ministerul Educatiei si Cercetarii a centralizat datele din intraga tara referitoare la inceperea anului scolar si a transmis, vineri, ca 12. 610 de unitati de invatamant vor invata in Scenariul 1, 4. 892 in Scenariul 2, 238 in Scenariul 3 si sapte unitati vor combina scenariul galben cu cel verde.

Ministerul Educatiei si Cercetarii a anuntat cum vor incepe scolile: 12.610 unitati de invatamant incep cursurile in scenariul 1, 4.892 in scenariul 2 si 238 in scenariul 3

Ministerul Educatiei si Cercetarii a anuntat, in cursul zilei de vineri, cate scoli din Romania se incadreaza in fiecare dintre cele trei scenarii propuse. Un numar de 12. 610 de unitati de.

in ziua in care ar trebui sa livreze aproape 83.000 de tablete cu internet catre scolile din Bucuresti si alte 14 judete, Orange inca asteapta invitatie de la Ministerul Educatiei pentru semnarea contractului

Orange a confirmat joi pentru HotNews. ro semnarea acordului-cadru pentru livrarea celor aproape 83. 000 de tablete dotate cu internet pentru scolile din Bucuresti si alte 14 judete, dar spune ca urmeaza sa primeasca invitatia pentru semnarea contractului subsecvent. Conform obligatiilor asumate la licitatie, termenul limita pentru livrarea tabletelor ar fi astazi, 10 septembrie. Cornelia Nagy, sefa ONAC, autoritatea care a organizat licitatia, spune ca Ministerul Educatiei este cel care ar trebui sa semneze acum acest contract, fara de care nu exista un angajament legal pentru care sa inceapa livrarea tabletelor. Vezi in articol toata oferta Orange: pretul unei tablete cu internet inclus pe 2 ani este de 498,8 lei fara TVA).

Monica Anisie: Ni se imputa lucruri care nu s-au intamplat de 20 de ani in educatie. in cateva luni, Ministerul Educatiei a facut eforturi extraordinare

Monica Anisie a afirmat ca se imputa guvernantilor lucruri care nu s-au intamplat timp de 20 de ani in educatie. Ministrul a precizat ca in cateva luni, desi este pandemie, institutia pe care o conduce a facut eforturi extraordinare. Ea a mai spus ca, in prezent, exista o radiografie clara a sistemului de educatie si ca sunt necesare solutii punctuale acolo unde trebuie intervenit.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )