Libnet.ro
UNICEF

06:00

Scrisoarea unui tanar IT-ist pentru parlamentari: Cu ce esti tu mai presus de mine, infatuatule? Sunt zile in care lucrez pana la 10-12 ore, iar multe dintre weekend-uri le petrec la serviciu

B1 B1,
Scrisoarea unui tanar IT-ist pentru parlamentari: Cu ce esti tu mai presus de mine, infatuatule? Sunt zile in care lucrez pana la 10-12 ore, iar multe dintre weekend-uri le petrec la serviciu

Un tanar IT-ist din Timisoara le-a trimis parlamentarilor o scrisoare deschisa in care ii trage la raspundere pentru pensile speciale pe care si le-au votat saptamana aceasta. Este a doua critica dura. continuă pe B1

FOTO. Ce le-a scris un tanar IT-ist parlamentarilor care tocmai si-au votat pensii speciale

Ciprian Jichici, un tanar IT-ist din Timisoara le-a trimis parlamentarilor o scrisoare in care se arata dezamagit de faptul ca alesii neamului si-au votat o lege care le garanteaza pensii speciale.

Reprezentantul FMI in Romania, despre pensiile speciale pentru parlamentari: Vedem cu ingrijorare restaurarea privilegiilor

FMI este ingrijorat de reintroducerea unor privilegii privind pensiile speciale, care in trecut au fost o povara fiscala semnificativa, a declarat reprezentantul FMI in Romania, Guillermo Tolosa, referindu-se la proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari.

Orban: Niciodata nu voi face cerere sa beneficiez de pensie speciala pentru parlamentari

Liderul deputatilor PNL Ludovic Orban a declarat, joi, ca el niciodata nu va face cerere pentur a beneficia de pensie speciala pentru parlamentari, aratand ca liberalii vor incerca in continuare sa impiedice.

Ludovic Orban sustine ca nu va beneficia de pensia speciala pentru parlamentari

Andreea Paul a spus ca pensiile speciale pentru parlamentari au fost promise parlamentarilor puterii in schimbul blocarii caderii guvernului.

Presedintele Iohannis promite o analiza profunda a legii pensiilor speciale pentru parlamentari

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat, miercuri, ca dupa ce va primi legea pensiilor speciale pentru parlamentari va face o analiza profunda.

Geoana, despre pensia speciala pentru parlamentari: Este totalmente de neacceptat din punct de vedere moral, politic, etic

Mircea Geoana a declarat intr-o conferinta de presa ca votarea pensiilor speciale pentru parlamentari este o masura de neacceptat din punct de vedere moral si o incercare a premierului de a-si fideliza.

Geoana critica pensiile speciale pentru parlamentari: Reprezinta o incercare disperata a lui Ponta

Presedintele Partidului Social Romanesc, Mircea Geoana, a declarat, marti, ca votarea pensiilor speciale pentru parlamentari reprezinta o incercare disperata a lui Victor Ponta de a-si mai fideliza parlamentarii din propria majoritate .

Orban, despre proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari: Veti duce Parlamentul la o cota de incredere mai joasa decat orice alta institutie publica din Romania. Puneti in pericol democratia

Adoptarea proiectului de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari ar situa Parlamentul la o cota de incredere mai joasa decat orice alta institutie publica din Romania si ar pune in pericol.

Orban, despre proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari: Puneti in pericol democratia

Liderul deputatilor PNL, Ludovic Orban, a declarat in plenul comun al Parlamentului ca adoptarea proiectului de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari ar atrage dupa sine situarea Parlamentului la o.

Grupul Clientilor cu Credite in CHF critica adoptarea pensiilor speciale pentru parlamentari

Grupul Clientilor cu Credite in CHF se arata dezamagit de proiectul legislativ prin care clasa politica va beneficia de pensii speciale si de faptul ca aceasta lege a fost dezbatuta si votata intr-un timp foarte scurt, potrivit unui comunicat transmis astazi redactiei.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )