Libnet.ro
UNICEF

05:30

Sebastian Ghita, arestat pentru 60 de zile, dupa ce s-a legitimat cu acte false, in Serbia. Le-a spus politistilor ca este student sloven si le-a vorbit in engleza. Fostul deputat fugar a fost prins la patru luni de la disparitie |UPDATE

România Liberă România Liberă,
Sebastian Ghita, arestat pentru 60 de zile, dupa ce s-a legitimat cu acte false, in Serbia. Le-a spus politistilor ca este student sloven si le-a vorbit in engleza. Fostul deputat fugar a fost prins la patru luni de la disparitie |UPDATE

Omul de afaceri Sebastian Ghita a fost localizat si retinut, joi noapte, la Belgrad, in cursul zilei de vineri, autoritatile din Serbia au decis arestarea pentru doua luni, pentru ca a prezentat acte false politistilor. continuă pe România Liberă

Sebastian Ghita, retinut pentru 48 de ore de anchetatorii sarbi. Ce se va intampla dupa expirarea termenului

Procuratura sarba de decis vineri retinerea lui Sebastian Ghita pentru 48 de ore pentru posesie de documente de identitate false, relateaza agentia Tanjug. El va fi prezentat instantei supreme.

Sebastian Ghita, retinut pentru 48 de ore de procurorii sarbi: Ministerul Justitiei din Romania a anuntat ca a demarat procedurile privind extradarea (FOTO)

Procurorii sarbi au decis vineri retinerea pentru 48 de ore a fostului deputat Sebastian Ghita pentru folosirea de acte false. Acesta a fost prins in noaptea de joi spre vineri cand se afla.

Sebastian Ghita, retinut pentru 48 de ore de procurorii sarbi: Ministerul Justitiei din Romania a anuntat ca a demarat procedurile privind extradarea

Procurorii sarbi au decis vineri retinerea pentru 48 de ore a fostului deputat Sebastian Ghita pentru folosirea de acte false. Acesta a fost prins in noaptea de joi spre vineri cand se afla.

Ce a anuntat Sebastian Ghita in ultima inregistrare video. Din acel moment, nu a mai dat niciun semn

Sebastian Ghita a disparut din peisaj dupa ce a anuntat in ultima inregistrare video ca urmatoarea persoana despre care va face dezvaluiri este sefa DNA. Din acel moment, nu a mai dat niciun.

UPDATE Sebastian Ghita poate fi extradat din Serbia in baza unui tratat din 1961. Ministrul de Interne: procedurile dureaza circa 40 de zile

Sebastian Ghita poate fi extradat din Serbia in baza unui tratat incheiat intre tara noastra si tara vecina in anii 60, potrivit documentelor publicate pe site-ul Ministerului Justitiei. Mai exact, intre Romania si Serbia functioneaza prin declaratie de succesiune, un tratat din 18 octombrie 1960 intre Republica Socialista Romana si Republica Populara Federativa Iugoslavia privind asistenta juridica. Documentul a intrat in vigoare 1961.

Reactia PSD dupa ce Sebastian Ghita a fost arestat la Belgrad

Presedintele Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, Eugen Nicolicea, a declarat vineri, dupa retinerea lui Sebastian Ghita, ca trebuie sa se afle adevarul despre dezvaluirile facute de fostul.

Procurorii sarbi au decis retinerea pentru 48 de ore a lui Sebastian Ghita

Procuratura din Belgrad a decis retinerea pentru 48 de ore a lui Sebastian Ghita pentru posesie de documente falsificate, dupa ce a fost arestat in noaptea de joi spre vineri pe baza unui mandat emis de autoritatile de la Bucuresti, anunta agentia Tanjug, citata de News. ro.

CRONOLOGIE. Care au fost cele mai importante evenimente declansate de fuga fostului deputat Sebastian Ghita. Mogulul IT a fost retinut, pentru 48 de ore, in Belgrad, dupa ce le-a prezentat politistilor documente false

Sebastian Ghita, controversatul om de afaceri si politician, a disparut din tara in urma cu trei luni si 24 de zile, iar in noaptea de 13 spre 14 aprilie a fost identificat si retinut in Belgrad. in cursul zilei de vineri, autoritatile din Serbia au anuntat retinerea fostului deputat disparut, pentru 48 de ore, pentru prezentare de acte false de identitate autoritatilor. Romania Libera a punctat cele mai importante evenimente care au avut loc din momentul disparitiei lui Sebastian Ghita pana la capturarea sa in Serbia.

Ce le-a spus Sebastian Ghita politistilor care l-au arestat

Sebastian Ghita ar fi avut un plan bine pus la punct. Chiar inainte de a fugi, fostul deputat si-ar fi comandat pasaportul sloven, potrivit unor surse judiciare citate de jurnalistii de la Sursa.

Traian Basescu, reactie naucitoare dupa retinerea lui Sebastian Ghita

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri, dupa retinerea lui Sebastian Ghita, ca probabil in 30 de zile fostul deputat va fi la Bucuresti. Ne-am fi dorit ca Ghita sa continue sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )