Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce le-a spus Sebastian Ghita politistilor care l-au arestat

Antena3 Antena3,
Ce le-a spus Sebastian Ghita politistilor care l-au arestat

Sebastian Ghita ar fi avut un plan bine pus la punct. Chiar inainte de a fugi, fostul deputat si-ar fi comandat pasaportul sloven, potrivit unor surse judiciare citate de jurnalistii de la Sursa. continuă pe Antena3

Sebastian Ghita, arestat pentru 60 de zile, dupa ce s-a legitimat cu acte false, in Serbia. Le-a spus politistilor ca este student sloven si le-a vorbit in engleza. Fostul deputat fugar a fost prins la patru luni de la disparitie |UPDATE

Omul de afaceri Sebastian Ghita a fost localizat si retinut, joi noapte, la Belgrad, in cursul zilei de vineri, autoritatile din Serbia au decis arestarea pentru doua luni, pentru ca a prezentat acte false politistilor.

Surse: Fostul deputat fugar Sebastian Ghita le-ar fi spus politistilor sarbi ca este student sloven, la momentul in care l-au retinut, la Belgrad, dupa o intalnire cu fratele sau

Mogulul IT Sebastian Ghita, care a disparut din tara in 21 decembrie 2016, le-ar fi spus politistilor sarbi, la momentul in care l-au prins, ca este student sloven si le-ar fi vorbit in limba engleza, prezentandu-le acte false.

CRONOLOGIE. Care au fost cele mai importante evenimente declansate de fuga fostului deputat Sebastian Ghita. Mogulul IT a fost retinut, pentru 48 de ore, in Belgrad, dupa ce le-a prezentat politistilor documente false

Sebastian Ghita, controversatul om de afaceri si politician, a disparut din tara in urma cu trei luni si 24 de zile, iar in noaptea de 13 spre 14 aprilie a fost identificat si retinut in Belgrad. in cursul zilei de vineri, autoritatile din Serbia au anuntat retinerea fostului deputat disparut, pentru 48 de ore, pentru prezentare de acte false de identitate autoritatilor. Romania Libera a punctat cele mai importante evenimente care au avut loc din momentul disparitiei lui Sebastian Ghita pana la capturarea sa in Serbia.

Ce a facut sotia lui Sebastian Ghita la cateva minute dupa ce acesta a fost capturat!

Omul de afaceri Sebastian Ghita a fost localizat si retinut la Belgrad, in acest moment fiind in custodia politistilor sarbi. Ghita avea permis de conducere si buletin de Slovenia si era.

Cum a fugit Sebastian Ghita din Romania in noaptea de 19 decembrie, desi era filat. in ce tara a mers prima oara

Sebastian Ghita a trecut in Bulgaria, chiar in noaptea in care a fost pierdut de filajul politistilor, o echipa de anchetatori deplasandu-se in Serbia pentru a-l localiza, inca.

Sebastian Ghita, inca pe lista celor mai cautati infractori din Europa!

Fostul deputat Sebastian Ghita, disparut din 21 decembrie 2016, a fost prins in Serbia. Desi a fost confirmat oficial ca omul de afaceri se afla in custodia politistilor sarbi, Sebastian.

Sebastian Ghita a fost prins. Detaliile retinerii celui mai cautat roman

Omul de afaceri Sebastian Ghita a fost localizat si retinut la Belgrad, in acest moment fiind in custodia politistilor sarbi. Ghita avea permis de conducere si buletin de Slovenia.

Socrul lui Sebastian Ghita sustine ca l-a vazut ultima oara pe 15 decembrie. Autoritatile romane il cauta fara succes de la 21 decembrie

Socrul lui Sebastian Ghita le-a declarat politistilor care l-au cautat acasa pe fostul deputat, disparut la sfarsitul anului 2016, ca ultima data l-a vazut pe acesta in data de 15 decembrie.

Sebastian Ghita s-a dat drept student sloven, cand a fost prins. Cine l-a cautat in ultimele patru luni?

Surse apropiate anchetei au declarat pentru MEDIAFAX ca la momentul prinderii lui Sebastian Ghita, fostul deputat s-a prezentat ca fiind student sloven si le-a vorbit politistilor sarbi in engleza,.

Reactia PSD dupa ce Sebastian Ghita a fost arestat la Belgrad

Presedintele Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, Eugen Nicolicea, a declarat vineri, dupa retinerea lui Sebastian Ghita, ca trebuie sa se afle adevarul despre dezvaluirile facute de fostul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )