Libnet.ro
UNICEF

18:45

UPDATE Sebastian Ghita poate fi extradat din Serbia in baza unui tratat din 1961. Ministrul de Interne: procedurile dureaza circa 40 de zile

Adevărul Adevărul,
UPDATE Sebastian Ghita poate fi extradat din Serbia in baza unui tratat din 1961. Ministrul de Interne: procedurile dureaza circa 40 de zile

Sebastian Ghita poate fi extradat din Serbia in baza unui tratat incheiat intre tara noastra si tara vecina in anii 60, potrivit documentelor publicate pe site-ul Ministerului Justitiei. Mai exact, intre Romania si Serbia functioneaza prin declaratie de succesiune, un tratat din 18 octombrie 1960 intre Republica Socialista Romana si Republica Populara Federativa Iugoslavia privind asistenta juridica. Documentul a intrat in vigoare 1961. continuă pe Adevărul

Sebastian Ghita poate fi extradat din Serbia in baza unui tratat din 1961

Sebastian Ghita poate fi extradat din Serbia in baza unui tratat incheiat intre tara noastra si tara vecina in anii 60, potrivit documentelor publicate pe site-ul Ministerului Justitiei. Mai exact, intre Romania si Serbia functioneaza prin declaratie de succesiune, un tratat din 18 octombrie 1960 intre Republica Socialista Romana si Republica Populara Federativa Iugoslavia privind asistenta juridica. Documentul a intrat in vigoare 1961.

Ghita poate fi extradat in baza unui tratat din 1961

Sebastian Ghita poate fi extradat din Serbia in baza unui tratat incheiat intre tara noastra si tara vecina in anii '60, potrivit documentelor publicate pe site-ul Ministerului Justitiei, citate de News. ro.

Radu Tudor anunta in urma cu o luna ca fugarul Sebastian Ghita se afla in Serbia

Jurnalistul Radu Tudor anunta in urma cu o luna ca fugarul Sebastian Ghita se afla in Serbia. Sebastian Ghita s-ar afla in Serbia, cu optiunea de a ajunge oricand in Rusia,.

Traseul lui Sebastian Ghita dupa fuga din tara. Afaceristul ar fi trecut prin zece tari europene

Serbia nu ar fi fost singura tara in care fugarul Sebastian Ghita s-ar fi ascuns. Potrivit informatiilor furnizate de Politia Romana, patronul RTV ar fi trecut, in aceste patru luni, prin zece t.

Traian Basescu, despre retinerea lui Sebastian Ghita: Trebuie protejat. E o mina de aur care stie multe

Fostul presedinte, Traian Basescu, a vorbit despre arestarea lui Sebastian Ghita si in ce conditii acesta poate fi extradat din Serbia. Va fi extradat de Serbia. Nu stiu cat de repede.

Cand ar putea fi extradat Sebastian Ghita. Fostul deputat este acuzat in Serbia de fals privind identitatea

Fostul deputat Sebastian Ghita, capturat in cursul noptii de joi spre vineri, la Belgrad, ar putea sa mai astepte pana sa fie extradat, desi autoritatile romane au solicitat imediat extradarea. El trebuie sa raspunda, mai intai, pentru infractiunea comisa pe teritoriul Serbiei: fals privind identitatea.

Cand ar putea fi extradat Sebastian Ghita. Fostul deputat este acuzat in Serbia de fals privind identitatea si a fost retinut pentru 48 de ore

Fostul deputat Sebastian Ghita, capturat in cursul noptii de joi spre vineri, la Belgrad, ar putea sa mai astepte pana sa fie extradat, desi autoritatile romane au solicitat imediat extradarea. El trebuie sa raspunda, mai intai, pentru infractiunea comisa pe teritoriul Serbiei: fals privind identitatea.

Sebastian Ghita a aparut in presa din Serbia

Sebastian Ghita a aparut in presa din Serbia. Site-ul telegraf. rs a scris despre retinerea fostului deputat PSD. Fostul deputat Sebastian Ghita a fost localizat si retinut de politistii din.

Sebastian Ghita va fi judecat de un tribunal din Serbia pentru utilizarea unor documente false. Fostul deputat risca pana la trei ani de inchisoare

Fostul deputat Sebastian Ghita, localizat si retinut in Belgrad, va fi judecat de o instanta sarbeasca, procesul urmand sa inceapa cel mai tarziu peste o luna de zile, au declarat, pentru Agerpres, oficiali de la Belgrad.

Ministerul Justitiei confirma ca extradarea lui Sebastian Ghita se poate solicita in baza acordului incheiat la Paris in 1957

Ministerul Justitiei precizeaza, referitor la cazul fostului deputat Sebastian Ghita, retinut in Serbia, ca extradarea se poate solicita in baza Conventiei europene de extradare, incheiata la Paris la 13 decembrie 1957 si a protocoalelor sale aditionale, incheiate la Strasbourg la 15 octombrie 1975 si la 17 martie 1978, ratificate de Romania prin Legea nr.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2323 seconds )