Libnet.ro
UNICEF

15:16

Traian Basescu, reactie naucitoare dupa retinerea lui Sebastian Ghita

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, reactie naucitoare dupa retinerea lui Sebastian Ghita

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri, dupa retinerea lui Sebastian Ghita, ca probabil in 30 de zile fostul deputat va fi la Bucuresti. Ne-am fi dorit ca Ghita sa continue sa. continuă pe Antena3

Traian Basescu, prima reactie dupa retinerea lui Sebastian Ghita

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri, dupa retinerea lui Sebastian Ghita, ca probabil in 30 de zile fostul deputat va fi la Bucuresti. Ne-am fi dorit ca Ghita sa continue sa.

Traian Basescu, reactie furibunda in scandalul fraudarii alegerilor: imi imaginez cata zgura a ramas in sufletul lor

Reactie furibunda a fostului presedinte Traian Basescu, in scandalul fraudarii alegerilor prezidentiale din 2009. sa facem niste prezidentiale intre luzari! imi imaginez.

Prima reactie a lui Traian Basescu dupa retinerea lui Sebastian Ghita: Toti ne-am fi dorit sa fi continuat sa vorbeasca. Sper ca o va face dupa ce vine in tara

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, la un post de televiziune, ca nu se astepta ca Sebastian Ghita sa fie atat de imprudent si cea mai mare greseala pe care acesta a facut-o a fost sa mearga fratele sau la el, iar acest lucru i-a fost fatal.

Traian Basescu, despre retinerea lui Sebastian Ghita: Trebuie protejat. E o mina de aur care stie multe

Fostul presedinte, Traian Basescu, a vorbit despre arestarea lui Sebastian Ghita si in ce conditii acesta poate fi extradat din Serbia. Va fi extradat de Serbia. Nu stiu cat de repede.

Ma asteptam la mai mult, avea reputatia unui om inteligent. Traian Basescu, despre prinderea lui Sebastian Ghita: Foarte multi tremura. Sunt convins ca va vorbi

Identificarea si retinerea lui Sebastian Ghita, cautat international de patru luni, a starnit reactii din partea oficialilor romani. Fostul Presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a spus.

Ma asteptam la mai mult, avea reputatia unui om inteligent. Traian Basescu, despre prinderea lui Sebastian Ghita: Foarte multi tremura. Sunt convins ca va vorbi (VIDEO)

Identificarea si retinerea lui Sebastian Ghita, cautat international de patru luni, a starnit reactii din partea oficialilor romani. Fostul Presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a spus.

Basescu, reactie dupa decizia lui Tariceanu si Dragnea de infiintare a unei comisii de ancheta parlamentara

Traian Basescu a avut o prima reactie la un post de stiri, dupa ce s-a aflat ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au decis sa solicite Parlamentului infiintarea unei comisii de ancheta.

Traian Basescu: il credeam mai instruit pe Ghita.Nu m-am gandit niciodata ca bantuie prin Europa ca Voda prin loboda.Foarte multi tremura

Fostul presedinte Traian Basescu crede ca arestarea lui Sebastian Ghita in Serbia reprezinta o mare victorie pentru autoritatile din Romania, precizand ca daca Sebastian Ghita voia sa se lase prins, venea in tara. Cred ca in 30 de zile va fi in Bucuresti, a precizat Basescu.

Mircea Geoana, reactie la dezvaluirile lui Dan Andronic: Traian Basescu a abuzat si a apasat cu multa violenta butoanele puterii

Mircea Geoana a avut o prima reactie la dezvaluirile jurnalistului Dan Andronic, care a sustinut ca sefii institutiilor de forta din Romania i-ar fi promis lui Traian Basescu, in 2009, ca.

Basescu, reactie la ancheta parlamentara privind alegerile din 2009: Dragnea, ai grija, s-ar putea sa nu-ti placa ce se va spune la Comisie. Mai bine, lasa Parchetul General sa faca ancheta

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat pe Facebook la comisia parlamentara de ancheta anuntata de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, comentand ironic fata de Adrian Nastase si Mircea Geoana, pe care ii numeste luzari, si scriind ca propune sa se faca ancheta si despre alegerile din 2004. Basescu ii recomanda lui Dragnea sa lase Parchetul General sa faca ancheta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )