Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sebastian Papaiani, despre decesul lui Geo Saizescu: A murit un iubitor de oameni

Antena3 Antena3,
Sebastian Papaiani, despre decesul lui Geo Saizescu: A murit un iubitor de oameni

Actorul Sebastian Papaiani si-a exprimat regretul privind decesul lui Geo Saizescu. Nu-mi vine sa cred. Stiu ca trebuie sa se intample pentru fiecare om, dar omul nu accepta asta, a declarat actorul. continuă pe Antena3

Ion Besoiu, despre decesul lui Geo Saizescu: A fost un om iubit de actori, permanent cu zambetul pe buze

Actorul Ion Besoiu si-a exprimat, in direct la Antena 3, parerea de rau referitoare la moartea regizorului Geo Saizescu. A fost un om iubit de actori, permanent cu zambetul pe buze, permanent cu gluma, crea.

VIDEO Regizorul Geo Saizescu a murit la varsta de 81 de ani

Cunoscutul regizor, scenarist si actor Geo Saizescu a decedat luni seara la varsta de 81 de ani, la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti. Regizorul suferea de mai mult timp de grave probleme pulmonare. Printre cele mai cunoscute filme regizate se numara: Asta seara dansam in familie 1972); Secretul lui Bachus 1984) sau Pacala 1974). De asemenea, Geo Saizescu a jucat in numeroase filme, intre care S-a furat o bomba, Asta seara dansam in familie, Pacala sau Eu, tu si Ovidiu.

Geo Saizescu a murit. Regizorul avea 80 de ani

Regizorul Geo Saizescu, unul dintre cei mai importanti regizori romani de film, a murit, luni, la varsta de 80 de ani.

FOTO VIDEO Geo Saizescu a murit. Regizorul avea 80 de ani

Regizorul Geo Saizescu, unul dintre cei mai importanti regizori romani de film, a murit, luni, la varsta de 80 de ani.

ULTIMA ORA Regizorul Geo Saizescu a murit la varsta de 81 de ani

Cunoscutul regizor, scenarist si actor Geo Saizescu a decedat luni seara la varsta de 81 de ani din cauza unor probleme pulmonare. Printre cele mai cunoscute filme regizate se numara: Asta seara dansam in familie 1972); Secretul lui Bachus 1984) sau Pacala 1974). vom reveni cu amanunte.

VIDEO. VESTEA care a iNTRISTAT lumea cinematografiei din Romania: Regizorul Geo Saizescu A MURIT.

Regizorul Geo Saizescu a murit, luni seara, la Spitalul Filaret din Capitala. Avea 80 de ani. Geo Saizescu s-a nascut pe 14 noiembrie 1932, in comuna Prisaceaua, judetul Mehedinti. Citeste si Irina Nistor: Geo Saizescu, un regizor de comedie stralucit Geo Saizescu a fost un regizor, scenarist si actor roman. Se pare ca ar fi avut probleme pulmonare. // Saizescu a regizat mai multe lungmetraje considerate antologice pentru istoria filmului romanesc de comedie, printre .

VESTEA care a iNTRISTAT lumea cinematografiei din Romania: Regizorul Geo Saizescu A MURIT.

Regizorul Geo Saizescu a murit, luni seara, la Spitalul Filaret din Capitala. Avea 80 de ani. Geo Saizescu s-a nascut pe 14 noiembrie 1932, in comuna Prisaceaua, judetul Mehedinti. Geo Saizescu a fost un regizor, scenarist si actor roman. Se pare ca ar fi avut probleme pulmonare. Saizescu a regizat mai multe lungmetraje considerate antologice pentru istoria filmului romanesc de comedie, printre care Asta seara dansam in familie, Pacala si Secretul lui Bachus, potrivit Mediafax. La .

Regizorul Geo Saizescu a murit la varsta de 80 de ani

Cineastul Geo Saizescu, unul dintre cei mai importanti regizori romani de film, a incetat din viata, luni, la varsta de 80 de ani. Regizor, scenarist si actor, Geo Saizescu a murit, la Spitalul Filaret din Capital.

A murit regizorul Geo Saizescu

Regizorul Geo Saizescu a murit in urma cu putin timp. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )