Libnet.ro
UNICEF

22:45

Vedetele care au iesit in strada la protestele din Piata Victoriei

ADPM ADPM,
Vedetele care au iesit in strada la protestele din Piata Victoriei

Printre zecile sau sutele de mii de oameni care au iesit in strada, la protestele din Piata Victoriei, s-au aflat si vedete cunoscute din showbiz. Iata cine a trecut dincolo de confortul de a sta acasa si doar a posta pe Facebook. continuă pe ADPM

inainte de a fi presedinte de banca SUNT TATA SI iMI PASA de viitorul copiilor mei si al tarii in care locuiesc! Stevenvan Groningen, CEO al Raiffeisen Bank Romania, isi explica prezenta la protestele din Piata Victoriei

Prezenta lui Stevenvan Groningen, CEO al Raiffeisen Bank Romania, la protestele din Piata Victoriei a starnit o multime de reactii adverse si conspirationiste din partea unor diversi politicieni.

VIDEOPovestea tinerilor care au incercat sa-i impiedice pe huligani la protestele din Piata Victoriei. Ne-am asezat in genunchi

Vocile romanilor au rasunat ferm si joi seara in Bucuresti, dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea si premierul Sorin Grindeanu au anuntat ca merg mai departe cu ordonanta de modificare a Codurilor Penale.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea: Modul de organizare si dimensiunea finantarii protestelor din Piata Victoriei arata o organizare profesionista

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la un post de televiziune din Romania, ca modul de organizare si dimensiunea finantarii protestelor din Piata Victoriei arata o organizare profesionista, chiar daca exista oameni care participa la aceste actiuni din convingere.

Metroul nu mai opreste in statiile din Piata Victoriei si Aviatorilor din cauza aglomeratiei. Peste 180.000 de bucuresteni protesteaza in fata Guvernului

Din cauza aglomeratiei de la metrou, trenurile nu mai opresc in statia din Piata Victoriei, unde se afla si Guvernul Romaniei. in fata institutiei s-au adunat peste 180. 000 de romani care protesteaza impotriva Guvernulu .

VIDEO Protestul din Piata Victoriei de duminica filmat la 360 de grade

O filmare la 360 de grade a protestului de duminica seara din Piata Victoriei din Bucuresti cand peste 250 de mii de oameni au manifestat pentru apararea Justitiei.

Schimb de mesaje intre protestatari si ambasadori: Care a fost raspunsul reprezentantei diplomatice a Belgiei pentru romanii din Piata Victoriei (FOTO)

Una dintre noutatile aduse de protestele de amploarea care au avut loc in ultimele zile in Piata Victoriei a fost proiectorul care a luminat o cladire din fata Guvernului cu mesajele scandate de.

Opt persoane sunt urmarite penal pentru ultraj in legatura cu protestul, din 1 si 2 februarie, din Piata Victoriei

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au demarat o actiune penala pentru opt persoane pentru ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice in legatura cu protestul din Piata Victoriei din noaptea de 1 spre 2 februarie.

ROMANIA IESE LA LUMINA! Protestatarii din Piata Victoriei au creat un moment memorabil la ora 21.00 (FOTO)

Protestatarii stransi duminica seara in Piata Victoriei au creat un moment memorabil la ora 21. 00 fix! Ei si-audeschis telefoane, au aprins lanterne si au creat, astfel, o lumina.

Klaus Iohannis, in Parlament: Imaginea din Piata Victoriei, cu luminile telefoanelor, este splendida. Cand politicienii au incercat sa duca democratia in coridoarele intunecate, romanii au readus lumina in procesul democratic

Presedintele Klaus Iohannis a laudat, marti, in Parlament, numerosii romani care au iesit in strada, dupa ce Guvernul a adoptat, martea trecuta, OUG 13, care prevedea modificarea Codului Penal si Codului de Procedura Penala. Astfel, seful statului a subliniat ca protestele de amploare au readus lumina in procesul democratic.

Protestatarii se pregatesc pentru cel mai mare miting din Piata Victoriei, in fata Guvernului. Premierul Grindeanu a anuntat ca va abroga Ordonanta 13, intr-o sedinta de urgenta convocata astazi

Protestele fata de Ordonanta privind Codurile Penale continua, duminica, in vreme ce premierul Sorin Grindeanu a anuntat ca, intr-o sedinta de urgenta, va abroga OUG 13, care a scos sute de mii de oameni din casa in fiecare seara, de la adoptarea ei, marti noaptea.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )