Libnet.ro
UNICEF

14:15

Secretarul general al NATO, la Bucuresti. Anders Fogh Rasmussen s-a intalnit cu premierul Victor Ponta

Antena3 Antena3,
Secretarul general al NATO, la Bucuresti. Anders Fogh Rasmussen s-a intalnit cu premierul Victor Ponta

Romania a fost felicitata pentru alocarile suplimentare in domeniul apararii si tara noastra nu se afla in niciun fel de pericol atata timp cat este membra NATO, spune premierul Victor Ponta. Seful. continuă pe Antena3

Secretarul general al NATO, la Bucuresti. Anders Fogh Rasmussen: Romania nu e singura. NATO va face tot ce este necesar pentru apararea aliatilor

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu la Palatul Cotroceni. Cei doi au facut si o declaratie comuna la sfarsitul discutiilor. inainte de intalnirea.

Secretarul general al NATO, la Bucuresti. Anders Fogh Rasmussen s-a intalnit cu premierul Victor Ponta si cu presedintele Traian Basescu

UPDATE - Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a fost primit la Palatul Cotroceni de presedintele Traian Basescu. Rasmussen a fost primit in Holul de Onoare, unde a fost facuta apoi si fotografia.

Secretarul general al NATO, la Bucuresti. Anders Fogh Rasmussen se intalneste cu premierul Victor Ponta

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a fost primit, vineri dimineata, la MApN, unde s-a intalnit cu premierul Victor Ponta, cu ministrul Apararii, Mircea Dusa si cu ministrul de Interne, Gabriel.

INTERVIU VIDEO Anders Fogh Rasmussen, secretarul general NATO: Ma astept ca la summitul NATO din septembrie sa luam masuri pe termen lung pentru apararea tarilor aliate / Rusia e angajata intr-o campanie intensa de manipulare pentru a influenta opinia pu

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a declarat intr-un interviu pentru HotNews. ro ca actiunile militare ilegale ale Rusiei in Ucraina au schimbat dramatic situatia de securitate in Europa. Rasmussen, aflat intr-o vizita in Bucuresti, se asteapta ca la summitul NATO din septembrie din Tara Galilor sa fie luate masuri pe termen lung pentru apararea tarilor aliate. Seful NATO a mai vorbit in interviu despre modul in care propaganda rusa incearca sa onfluenteze decizia politica in statele membre ale aliantei nord-atlantice si despre cresterea activitatii de spionaj a Rusiei. Rasmussen a declarat caVezi in articol interviul complet si in varianta VIDEO.

Secretarul general NATO, Anders Fogh Rasmussen, soseste astazi in Romania

Secretarul general NATO, Anders Fogh Rasmussen, soseste astazi, in tara noastra, unde va ramane doua zile in cadrul unui maraton de vizite oficiale in regiune. Danezul va avea o serie de intrevederi cu.

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, in vizita in Romania pe 15 si 16 mai

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, va efectua o vizita in Romania in perioada 15-16 mai, in cadrul careia va avea intalniri cu seful statului, premierul si ministrii Afacerilor Externe si Apararii, potrivit unui comunicat difuzat miercuri de Alianta Nord-Atlantica.

Ponta:Am fost felicitati de secretarul general NATO pentru alocarile suplimentare in Aparare

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a fost primit, vineri dimineata, la Ministerul Apararii National MApN), unde a avut intalniri cu premierul Victor Ponta, cu ministrul Apararii, Mircea Dusa, si cu ministrul de Interne, Gabriel Oprea.

Ponta: Am fost felicitati de secretarul general NATO pentru alocarile suplimentare in Aparare

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a fost primit, vineri dimineata, la Ministerul Apararii National MApN), unde a avut intalniri cu premierul Victor Ponta, cu ministrul Apararii, Mircea Dusa, si cu ministrul de Interne, Gabriel Oprea.

Secretarul general NATO, primit la Cotroceni de Traian Basescu

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, se afla la Palatul Cotroceni, intr-o intrevedere cu presedintele Traian Basescu. La finalul discutiilor, va avea loc o declaratie de presa comuna.

Secretarul general NATO: Actiunile militare ilegale ale Rusiei in Ucraina au schimbat dramatic situatia de securitate in Europa

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a declarat intr-un interviu pentru HotNews. ro ca actiunile militare ilegale ale Rusiei in Ucraina au schimbat dramatic situatia de securitate in Europa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )