Libnet.ro
UNICEF

17:45

Secretarul general NATO felicita Republica Moldova pentru organizarea scrutinului parlamentar

B1 B1,
Secretarul general NATO felicita Republica Moldova pentru organizarea scrutinului parlamentar

Secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, a transmis felicitari Republicii Moldova pentru organizarea scrutinului parlamentar. Felicit poporul din Republica Moldova pentru scrutinul parlamentar, organizat, in. continuă pe B1

Secretarul general NATO felicita Republica Moldova pentru organizarea scrutinului parlamentar

Secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, a transmis felicitari Republicii Moldova pentru organizarea scrutinului parlamentar. Felicit poporul din Republica Moldova pentru scrutinul parlamentar,.

Jens Stoltenberg, secretarul general NATO, a felicitat R. Moldova pentru organizarea alegerilor parlamentare

Jens Stoltenberg, secretarul general NATO, a felicitat Republica Moldova pentru organizarea scrutinului parlamentar. Felicit poporul din Republica Moldova pentru scrutinul parlamentar, organizat, in linii mari, cu respectarea standardelor europene. Poporul moldovean a facut alegerea si toata lumea trebuie sa o respecte.

Alegeri Republica Moldova. Victor Ponta il felicita pe Marian Lupu pentru rezultat

Presedintele PSD, Victor Ponta, i-a transmis lui Marian Lupu, presedintele Partidului Democrat din Moldova, felicitari pentru rezultatul obtinut la alegerile din Republica Moldova.

Iurie Leanca: Republica Moldova nu intentioneaza sa adere la NATO si indeamna sa-i fie respectata neutralitatea

Republica Moldova nu intentioneaza sa adere la NATO si isi indeamna partenerii sa-i respecte statutul de tara nealiniata, a declarat premierul Iurie Leanca, inaintea alegerilor legislative de.

Iurie Leanca: Republica Moldova NU intentioneaza sa adere la NATO si indeamna sa-i fie respectata neutralitatea

Republica Moldova nu intentioneaza sa adere la NATO si isi indeamna partenerii sa-i respecte statutul de tara nealiniata, a declarat premierul Iurie Leanca, inaintea alegerilor legislative de.

Socialistii din Republica Moldova vor referendum pentru aderarea tarii la Uniunea Rusia-Belarus-Kazahstan

Partidul Socialist din Republica Moldova intentioneaza sa propuna organizarea unui referendum privind aderarea tarii la Uniunea Vamala Rusia-Belarus-Kazahstan si pentru denuntarea Acordului de asociere cu UE,.

Socialistii din Republica Moldova vor referendum pentru aderarea tarii la Uniunea Rusia-Belarus-Kazahstan

Partidul Socialist din Republica Moldova, clasat pe primul loc in urma scrutinului parlamentar, intentioneaza sa propuna organizarea unui referendum privind aderarea tarii la Uniunea Vamala.

Socialistii din Republica Moldova vor referendum la aderarea tarii la Uniunea Rusia-Belarus-Kazahstan

Partidul Socialist din Republica Moldova, clasat pe primul loc in urma scrutinului parlamentar, intentioneaza sa propuna organizarea unui referendum privind aderarea tarii la Uniunea Vamala Rusia-Belarus-Kazahstan si pentru denuntarea Acordului de.

LIVE TEXT Alegeri parlamentare in Republica Moldova: Urnele s-au inchis la ora 21:00. Nu s-au facut exit-poll-uri, primele rezultate partiale vor fi anuntate la ora 23:00

Ora 22:46: Prezenta la vot a fost de 55,86% pana la ora 21:00 Comisia Electorala Centrala). Ora 22:33: Marian Lupu, presedintele Partidului Democrat din Republica Moldova: Moldovenii au facut o alegere constienta, au ales viitorul pentru ca de aceasta depinde cum va arata noua guvernare. ) Eu privesc cu optimism si stiu foarte bine ca acesta va fi unul pe potriva PD. Ora 22:15: Mihai Ghimpu, presedintele Partidului Liberal: Ma asteptam la o participare mai buna. Sper ca ati facut alegerea corecta. Noi suntem asezati de Dumnezeu in Europa. Sper ca maine vom auzi ca Europa a invins. Noi suntem cu Europa, Europa este cu noi. Ora 21:00: Votul s-a incheiat. Nu s-au facut exit-poll-uri, primele rezultate partiale vor fi anuntate la ora 23:00. Ora 19:15: 51. 2% 1 429 778) dintre cetatenii moldoveni cu drept de vot s-au prezentat la urne pana la ora 18:30 la alegerile parlamentare din Republica Moldova, arata datele prezentate de Comisia Electorala Centrala de la Chisinau, citate de Unimedia. Ora 18:16: Declaratii ale ambasadorului Republicii Moldova la Bucuresti, Iurie Renita: Fac un apel catre cetatenii nostri sa vina in continuare sa isi exercite votul. Mai avem 3 ore care conteaza foarte mult. Ramai pe Hotnews. ro pentru a urmari cele mai importante evolutii ale zilei la scrutinul din Republica Moldova.

Vot masiv pentru partidele proeuropene din Republica Moldova la sectiile din Romania. PSRM nu a primit niciun vot in tara noastra

Victorie categorica a partidelor proeuropene din Republica Moldova la sectiile de votare din Romania. Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM), cel care a obtinut cele mai multe procente in cadrul.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )