Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD decide soarta lui Dragnea. Fostul ministru: Pentru mine, demnitatea este mai importanta decat oricare functie

România Liberă România Liberă,
PSD decide soarta lui Dragnea. Fostul ministru: Pentru mine, demnitatea este mai importanta decat oricare functie

Liviu Dragnea, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumul, a ajuns la sediul PSD unde se tine sedinta in care se decide daca isi va da demisia din functia de presedinte executiv al PSD. continuă pe România Liberă

Cand decide PSD soarta lui Dragnea. Ponta: Nu e coruptie. Dragnea nu l-a suspendat singur pe Basescu

Comitetul Executiv al PSD se va reuni miercuri, pentru a decide daca Liviu Dragnea va ramane presedinte executiv al partidului. Social-democratii il apara pe Dragnea, iar condamnarea sa in Dosarul Referendumul nu este pentru coruptie, deci nu se impune demisia.

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov, adus la DNA pentru audieri

Fostul ministru Darius Valcov a fost adus luni la DNA pentru audieri, la cererea procurorilor, scrie stiripesurse. ro. Valcov se afla in arestul preventiv al politiei Capitalei pentru fapte de coruptie, printre.

Olguta Vasilescu: Liviu Dragnea trebuie sustinut pentru ca nu a facut niciun fel de infractiune (VIDEO)

Liviu Dragnea trebuie sustinut pentru ca nu a facut niciun fel de infractiune, este de parere primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, vicepresedinte al PSD, informeaza B1 TV. Liviu Dragnea trebuie sustinut.

Elena Udrea paraseste pentru prima data arestul la domiciliu: Fostul ministru ajunge la iCCJ unde se judeca termenul din dosarul Gala Bute

Elena Udrea paraseste pentru prima data arestul la domiciliu, de cand judecatorii au decis sa-i inlocuiasca arestul preventiv. Fostului Ministru i s-a permis sa paraseasca locuinta pentru a merge la.

Liviu Dragnea, dupa condamnarea pentru referendum: Fratele meu a murit din cauza acestui dosar

Ministrul demisionar al Dezvoltarii si Administratiei, Liviu Dragnea, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul privind fraude la referendumul din 2012, afirma ca simte o mare nedreptate si regrete uriase, inclusiv pentru ca fratele sau a murit din cauza acestui dosar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )