Libnet.ro
UNICEF

10:30

Sedinta solemna la Senat, miercuri

România Liberă România Liberă,
Sedinta solemna la Senat, miercuri

Senatorii vor avea o sedinta solemna, miercuri, la ora 16. 00, cu ocazia Zilei Nationale. La eveniment au fost invitati presedintele Klaus Iohannis, fostii presedinti ai Romaniei si membrii Guvernului. continuă pe România Liberă

Sedinta solemna la Senat. Emil Constantinescu: Riscam sa castigam lupta cu coruptia pierzand lupta cu democratia

Senatul, la propunerea lui Calin Popescu Tariceanu, organizeaza miercuri, incepand cu ora 16. 00, o sedinta solemna cu ocazia zile de 1 Decembrie, la care au fost invitati presedintele Klaus Iohannis, fosti presedinti ai Romaniei si membrii Guvernului. Dintre fostii sefi ai statului, numai Emil Constantinescu va fi prezent. Adevarul va transmite livetext alocutiunile invitatilor.

Premierul Dacian Ciolos participa la sedinta solemna de la Senat

Premierul Dacian Ciolos participa miercuri, la ora 16,00, la sedinta solemna organizata de Senat cu prilejul zilei de 1 Decembrie, anunta Biroul de presa al Guvernului.

Sedinta solemna miercuri in Senat cu ocazia zilei de 1 decembrie, votul pentru Dan Sova va avea loc joi dimineata

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat duminica, la Romania TV, ca Senatul va organiza, miercuri, o sedinta solemna cu ocazia zile de 1 decembrie, la care au fost invitati sa participe presedintele Klaus Iohannis, fosti presedinti ai Romaniei si membrii Guvernului, informeaza Mediafax.

Dacian Ciolos va participa la sedinta solemna din Senat, organizata cu prilejul Zilei Nationale

Premierul Dacian Ciolos va participa, incepand cu ora 16. 00, la sedinta solemna organizata de Senatul Romaniei cu prilejul zilei de 1 Decembrie, anunta Guvernul. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat duminica, la Romania TV, ca Senatul va organiza, miercuri, o sedinta solemna cu ocazia zile de 1 decembrie, la care au fost invitati sa participe presedintele Klaus Iohannis, fosti presedinti ai Romaniei si membrii Guvernului, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )