Libnet.ro
UNICEF

12:00

Sediul Consiliului de Securitate ONU, afectat de uraganul Sandy

Antena3 Antena3,
Sediul Consiliului de Securitate ONU, afectat de uraganul Sandy

Inundatiile provocate de uraganul Sandy au afectat sediul Consiliului de Securitate ONU din New York, anunta surse diplomatice, potrivit AFP. Pentru a-si putea continua activitatea, ambasadorii celor 15 state membre. continuă pe Antena3

Sediul Consiliului de Securitate ONU, afectat de inundatiile produse la New York.

Inundatiile provocate de Uraganul Sandy au afectat sediul Consiliului de Securitate ONU, in New York, anunta surse diplomatice, citate de AFP, potrivit Mediafax. Ambasadorii celor 15 state membre ale Consiliului de Securitate ONU s-au mutat intr-o alta locatie pentru organizarea unei reuniuni de urgenta privind prelungirea mandatului Misiunii Uniunii Africane in Somalia. Sediul Consiliului de Securitate ONU este situat la subsolul cladirii Natiunilor Unite din New York, in apropierea .

Uraganul Sandy inchide lucrarile Consiliului de Securitate al ONU

Uraganul Sandy, care urmeaza sa atinga Coasta de Est a Statelor Unite, afecteaza si activitatea Organizatiei Natiunilor Unite ONU), dupa ce Consiliul de Securitate al Organizatiei, al carui sediu se afla la New York, a anulat reuniuni la care urmau sa participe presedinti din America Latina, informeaza sursele de presa.

Uraganul Sandy inchide lucrarile Consiliului de Securitate al ONU

Uraganul Sandy, care urmeaza sa atinga Coasta de Est a Statelor Unite, afecteaza si activitatea ONU, dupa ce Consiliul de Securitate al Organizatiei, al carui sediu se afla la New York, a anulat reuniuni la care.

URAGANUL Sandy a afectat grav reteaua de telefonie din SUA.

Reteaua de telefonie americana a fost grav afectata, luni, de uraganul Sandy, care a maturat coasta de est a Statelor Unite, a anuntat marti Comisia federala pentru comunicatii, relateaza AFP, citata de Mediafax. In general, Sandy a dat o lovitura importanta si serioasa infrastructurii telefonice din nord-estul tarii, a explicat pentru jurnalisti presedintele agentiei, Julius Genachowski. Acesta a precizat ca un numar mic de centre pentru apeluri de urgenta au fost afectate de furtuna, .

VIDEO+FOTO. URAGANUL SANDY a facut RAVAGII: Cel putin 110 morti in SUA, Canada si Caraibe.

11:09 - Reteaua de telefonie americana a fost grav afectata de uraganul Sandy, care a maturat coasta de est a Statelor Unite, a anuntat marti Comisia federala pentru comunicatii, citata de AFP. URAGANUL Sandy a afectat grav reteaua de telefonie din SUA _ _ _ _ 10:51 - Pagubele provocate de uraganul Sandy erau foarte greu de evaluat cu precizie, miercuri, in nord-estul Statelor Unite, dar acestea ar putea avea un efect limitat asupra economiei tarii, in pofida distrugerilor si intreruperii .

Uraganul Sandy a fost grav afectat de casa lui Chuck Norris. Americanii au inceput sa faca glume pe seama uraganului

Nici nu a trecut bine UraganulSandy, ca americanii s-au si pus pe glume. Pe internet s-au raspandit cu repeziciune bancurile care au ca subiect Uraganul Sandy, dar si personaje celebre precum Chuck Norris sau.

URAGANUL SANDY, vazut din spatiu. NASA transmite LIVE imagini cu dezastrul de pe Pamant

Uraganul Sandy din SUA a lovit deja Coasta de Est a SUA. Cel mai afectat oras este New York-ul, unde uraganul a lovit cu putere, inundand sute de strazi, metroul, iar cele mai mari aeroporturi sunt.

Metroul din New York, afectat de uraganul Sandy, va incepe sa functioneze de joi

Metroul din New York, inundat partial din cauza Uraganului Sandy, va incepe sa functioneze in mod limitat joi, anunta guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, informeaza AFP. Circulatia metroului din.

Uraganul Sandy loveste internetul, site-urile Gawker, Buzzfeed, cazute din cauza inundatiilor

Uraganul Sandy a afectat o serie de site-uri ale caror servere se afla in New York. Gawker, Buzzfeed sunt in prezent picate din cauza inundatiilor, relateaza The Verge. Pentru Gawker, acest lucru inseamna.

Uraganul Sandy loveste internetul: Mai multe site-uri, picate din cauza inundatiilor

Uraganul Sandy a afectat o serie de site-uri ale caror servere se afla in New York. Gawker, Buzzfeed sunt in prezent picate din cauza inundatiilor, relateaza The Verge. Pentru Gawker, acest lucru inseamna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )