Libnet.ro
UNICEF

17:45

Uraganul Sandy inchide lucrarile Consiliului de Securitate al ONU

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Uraganul Sandy inchide lucrarile Consiliului de Securitate al ONU

Uraganul Sandy, care urmeaza sa atinga Coasta de Est a Statelor Unite, afecteaza si activitatea Organizatiei Natiunilor Unite ONU), dupa ce Consiliul de Securitate al Organizatiei, al carui sediu se afla la New York, a anulat reuniuni la care urmau sa participe presedinti din America Latina, informeaza sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Uraganul Sandy inchide lucrarile Consiliului de Securitate al ONU

Uraganul Sandy, care urmeaza sa atinga Coasta de Est a Statelor Unite, afecteaza si activitatea ONU, dupa ce Consiliul de Securitate al Organizatiei, al carui sediu se afla la New York, a anulat reuniuni la care.

Uraganul Sandy inchide bursa din New York; transportul in comun suspendat.

Bursa din New York va fi inchisa luni si, probabil, si marti, in urma trecerii uraganului Sandy, pentru prima oara dupa 1985, cand uraganul Gloria a impus o masura similara, a anuntat duminica seara operatorul Nyse Euronext, care a incredintat ca va asigura schimburile intr-o maniera electronica, potrivit AFP si Reuters, scrie Agerpres. In consultare cu alte burse si alti participanti ai pietei, Nyse Euronext isi va inchide pietele luni, 29 octombrie, sub rezerva confirmarii, si marti, 30 .

Sandy inchide Wall Street-ul.

Statele coastei de est a SUA au luat masuri exceptionale de securitate pentru a face fata uraganului Sandy, care continua sa avanseze cu viteza spre zonele litorale, devenind din ce in ce mai puternic. Evacuari masive, mii de zboruri anulate, scoli inchise, transporturi in comun oprite; chiar Bursa din New York a fost total inchisa luni si, foarte probabil, si marti. Presedintele Barack Obama a cerut americanilor sa ia foarte in serios pericolul reprezentat de uraganul Sandy, asteptat .

Uraganul Sandy da peste cap actiunile marilor asiguratori; acestia se asteapta la pierderi care vor fi dificil de absorbit

Actiunile asiguratorilor Swiss Re si Zurich Insurance au reactionat negativ la vestile privind iminenta lovire a coastei de Est a SUA de catre uraganul Sandy. In jurul pranzului ora Romaniei), actiunile Swiss Re inregistrau un recul de 2,6% iar cele ale Zurich Insurance de 2,8%, volumele de vanzari fiind peste medie, scrie presa straina. Evacuarile masive, anularea a mii de zboruri, inchiderea scolilor si a burselor acestea ramanand probabil inchise si marti) au majorat estimarile initiale privind pierderile care ar putea fi inregistrate. De pilda, daunele cauzate de catastrofe naturale in 2011 au fost de 103 mld. USD , fata de numai 43 miliarde USD in 2010. Anul trecut, asiguratorii au achitat daune de 1,28 miliarde de dolari in urma uraganului Katrina, considerat de mai slaba intensitate decat Sandy.

Ce efecte poate avea uraganul Sandy asupra prezidentialelor din SUA: furtuna ingheata campania electorala pe ultima suta de metri

Uraganul Sandy este pe cale sa loveasca statele de pe Coasta de Est a SUA cu doar o saptamana inaintea alegerilor prezidentiale, iar intreaga presa americana se intreaba care ar putea fi efectele furtunii asupra campaniei electorale si asupra scrutinului din 6 noiembrie. Nu cred ca stie cineva cu adevarat ce se va intampla, a afirmat, la CNN, un inalt consilier al presedintelui Obama. Cu toate acestea, publicatiile din SUA incearca sa puna cap la cap efectele posibile ale furtunii Sandy in plan politic.

Uraganul Sandy a devenit furtuna tropicala.

Uraganul Sandy a retrogradat la stadiul de furtuna tropicala sambata dimineata, in momentul in care se indrepta spre coastele estice americane, insotit de rafale de vant care suflau cu 110 kilometri pe ora, au anuntat meteorologii americani, conform Mediafax. Sandy a scazut in intensitate, dar va ramane o furtuna tropicala importanta cu un impact asteptat la inceputul saptamanii urmatoare, a precizat Centrul american de supraveghere a uraganelor NHC).

Uraganul Sandy a provocat 11 morti in Cuba.

Uraganul Sandy a provocat 11 morti in Cuba, in provinciile Santiago si Guantanamo din estul insulei, a anuntat joi seara Apararea civila cubaneza, potrivit Mediafax. Uraganul Sandy traversa joi insulele Bahamas dupa ce a lovit Cuba, Haiti, unde a provocat noua morti si trei disparuti si Jamaica, unde o persoana a murit. Mai multe persoane au murit in urma prabusirii caselor, a precizat Apararea civila intr-un comunicat. La Santiago de Cuba sud-est), noua persoane au murit dintre care patru, .

Uraganul Sandy a fost retrogradat la stadiul de furtuna tropicala

Update 13:20 - Uraganul Sandy a retrogradat la stadiul de furtuna tropicala sambata dimineata, in momentul in care se indrepta spre coastele estice americane, insotit de rafale de vant care suflau cu 110.

Uraganul Sandy a facut ravagii in Cuba; bilant provizoriu - 11 morti

Uraganul Sandy a provocat 11 morti in Cuba, in provinciile Santiago si Guantanamo din estul insulei, a anuntat joi seara Apararea civila cubaneza, informeaza AFP. Uraganul Sandy traversa joi.

Barack Obama: Prioritatea este salvarea vietilor omenesti, nu alegerile. Uraganul Sandy poate avea consecinte dezastruoase

Presedintele american Barack Obama a avertizat luni ca uraganul Sandy, asteptat pe coasta de est a SUA, va avea impact asupra a milioane de oameni si i-a indemnat pe locuitori sa tina seama de apelurile la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )