Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sefi de banci si OFICIALI din Ministerul Economiei, CERCETATI pentru iNSELACIUNE si ...

România Liberă România Liberă,
Sefi de banci si OFICIALI din Ministerul Economiei, CERCETATI pentru iNSELACIUNE si ...

13:35 - Directorul Fondului National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderele Mici si Mijlocii FNGCIMM), Aurel Saramet, invinuit in cazul unei fraude bancare de 22 de milioane de euro, are terenuri, case in Bucuresti si Snagov, dar si bijuterii, tablouri si o colectie numismatica in valore de 97. 000 de euro. Citeste si VEZI averea URIASA a directorului Fondului de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, ACUZAT de frauda _ _ _ _ 13:04 - Mai multi angajati ai Ministerului Economiei . continuă pe România Liberă

Reteaua BANCHERILOR, anihilata de DIICOT. BCR, BRD si CEC, PREJUDICIATE. ...

UPDATE: Activitatea BRD nu este afectata de ancheta DIICOT privind posibile fraude bancare, investigatie in care apare si numele directorului general adjunct al institutiei de credit, Claudiu Cercel, reprezentantii bancii mentionand ca vor furniza autoritatilor orice informatie necesara. Citeste si BRD: Activitatea bancii nu este afectata de ancheta DIICOT _ _ _ _ Mai multe perchezitii au loc, joi dimineata, la banci din Bucuresti, Ilfov, Calarasi si Giurgiu si la bancheri cercetati pentru .

Reteaua BANCHERILOR, anihilata de DIICOT. BCR, BRD si CEC, PREJUDICIATE. ...

Mai multe perchezitii au loc, joi dimineata, la banci din Bucuresti, Ilfov, Calarasi si Giurgiu si la bancheri cercetati pentru ca ar fi acordat credite ilegal, potrivit unui comunicat de presa remis, joi, de DIICOT. Valoarea totala a prejudiciului cauzat prin activitatea infractionala este estimata la suma de 22 de milioane de euro. Bancile prejudiciate sunt BCR, BRD si CEC. Activitatea infractionala a fost sprijinita de catre invinuitii Aurel Saramet, avand calitatea de director al Fondului .

Dosarul fraudei bancare: Trei functionari din Ministerul Economiei au fost demisi

Trei functionari din Ministerul Economiei, implicati in dosarul fraudei bancare, au fost demisi. Este vorba despre Mihai Grigoroiu, Rosu Catalin Ionut si Atanasiu Andrei. in acelasi caz s-au demarat.

Angajati din Ministerul Economiei si directori de banci, audiati intr-un dosar de fraude bancare. Prejudiciul, estimat la 22 de milioane de euro

Procurorii D. au efectuat joi dimineata un numar de 50 de perchezitii la sediile unor societati comerciale din municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Calarasi si Giurgiu, precum si la domiciliul.

Frauda bancara de 22 de milioane de euro. Trei functionari din Ministerul Economiei au fost concediati

Zeci de perchezitii au avut loc in Bucuresti, Calarasi, Giurgiu si Ilfov, la locuintele mai multor directori de banci. DIICOT audiaza, joi, o suta de persoane intr-un caz de fraude bancare.

Frauda bancara de 22 de milioane de euro. Trei functionari din Ministerul Economiei, concediati. Seful Fondului de Garatare a Creditelor, suspendat

Zeci de perchezitii au avut loc in Bucuresti, Calarasi, Giurgiu si Ilfov, la locuintele mai multor directori de banci. DIICOT audiaza, joi, o suta de persoane intr-un caz de fraude bancare.

Frauda bancara de 22 de milioane de euro. Trei functionari din Ministerul Economiei, concediati. Seful Fondului de Garantare a Creditelor, suspendat

Zeci de perchezitii au avut loc in Bucuresti, Calarasi, Giurgiu si Ilfov, la locuintele mai multor directori de banci. Printre cele o suta de persoane audiate la DIICOT sunt si angajati ai bancilor.

Bancheri CERCETATI pentru FRAUDA: Aurel Saramet si alti 3 angajati ai Ministerului ...

Mai multi angajati ai Ministerului Economiei care faceau parte din reteaua de bancheri cercetata pentru inselaciune si spalare de bani, destructurata joi dimineata de DIICOT, au fost concediati sau suspendati din functie, transmite Realitatea TV. Mai exact, este vorba despre directorul Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, Aurel Saramet, si trei functionari din Ministerul Economiei: Mihai Grigoroiu, Catalin Ionut Rosu si Andrei Atanasiu. Amintim ca, in cursul diminetii .

Reteaua BANCHERILOR, anihilata de DIICOT. BCR, BRD si CEC, PREJUDICIATE. ...

Mai multe perchezitii au loc, joi dimineata, la banci din Bucuresti, Ilfov, Calarasi si Giurgiu la bancheri cercetati pentru ca ar fi acordat credite ilegal, potrivit unui comunicat de presa remis, joi, de DIICOT. Valoarea totala a prejudiciului cauzat prin activitatea infractionala este estimata la suma de 22 de milioane de euro. Bancile prejudiciate sunt BCR, BRD si CEC. Activitatea infractionala a fost sprijinita de catre invinuitii Saramet Aurel, avand calitatea de director al Fondului .

Reteaua BANCHERILOR, anihilata de DIICOT. ...

Mai multe perchezitii au loc, joi dimineata, la banci din Bucuresti, Ilfov, Calarasi si Giurgiu la bancheri cercetati pentru ca ar fi acordat credite ilegal, potrivit unui comunicat de presa remis, joi, de DIICOT. Prejudiciul total depaseste 22 de milioane de euro. Activitatea infractionala a fost sprijinita de catre invinuitii Saramet Aurel, avand calitatea de director al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru I. - uri, Cercel - Duca Alexandru Claudiu, vicepresedinte al unei .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )