Libnet.ro
UNICEF

08:45

Seful Garzii Maghiare din Ardeal, declarat INDEZIRABIL. Mikola Bela va fi EXPULZAT DIN ROMANIA

Antena3 Antena3,
Seful Garzii Maghiare din Ardeal, declarat INDEZIRABIL. Mikola Bela va fi EXPULZAT DIN ROMANIA

Liderul Garzii Maghiare din Ardeal, Mikola Bela, a fost declarat indezirabil de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, la cererea M. Mikola Bela urmeaza sa fie escortat imediat la frontiera sau pana in. continuă pe Antena3

Seful Garzii maghiare din Ardeal va fi judecat la Curtea de Apel Bucuresti: Ar putea fi declarat indezirabil

Seful Garzii Maghiare dinArdeal, Mikola Bela, va fi judecat, joi, la Curtea de Apel Bucuresti, relateazaB1 TV. Mikola Bela poate fi declarat indzirabil, astfel ca nu va mai putea veni in Romania pe o.

Liderul Garzii Maghiare din Ardeal, Mikola Bela, declarat indezirabil pentru 10 ani

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis astazi ca Mikola Bela, liderul Garzii Maghiare din Ardeal sa fie declarat indezirabil pentru 10 ani, informeaza surse de presa.

Liderul Garzii Maghiare din Ardeal, Mikola Bela, ar putea fi declarat astazi indezirabil

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti iau in discutie joi cererea Ministerului Afacerilor Interne de a-l declara indezirabil pe Mikola Bela, liderul Garzii Maghiare din Ardeal. Aceasta este prima cerere facuta de statul roman, in care solicita declararea ca indezirabil a unui lider politic maghiar.

Seful Garzii Maghiare ar putea fi declarat indezirabil.

Seful Garzii Maghaire din Ardeal, Mikola Bela, ar putea fi declarat indezirabil, conform B1 TV. Cazul lui Bela va fi judecat joi la Curtea de Apel Bucuresti. Citeste si: Tokes, de Ziua Maghiarilor: Nu ne vom lasa jigniti si amenintati, a venit timpul sa vorbim.

VIDEO. Seful Garzii Maghiare ar putea fi declarat indezirabil.

Seful Garzii Maghaire din Ardeal, Mikola Bela, ar putea fi declarat indezirabil, conform B1 TV. Cazul lui Bela va fi judecat joi la Curtea de Apel Bucuresti. Citeste si: Tokes, de Ziua Maghiarilor: Nu ne vom lasa jigniti si amenintati, a venit timpul sa vorbim //.

Liderul Garzii Maghiare din Ardeal, Mikola Bela, propus pentru expulzare

Liderul Garzii Maghiare din Ardeal, Mikola Bela, ar putea fi declarat indezirabil. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis sa ia joi in discutie cererea Ministerului Afacerilor Interne de a-l declara indeziarbil de Bela. Aceasta este prima cerere facuta de statul roman, in care solicita declararea ca indezirabil a unui lider politic maghiar.

Romania cere declararea ca indezirabil a sefului Garzii Maghiare

Seful Garzii Maghiare din Ardeal, Mikola Bela, este primul extremist maghiar pe care Romania l-ar putea declara indezirabil. Cererea se judeca astazi la Curtea de Apel Bucuresti. Potrivit legislatiei, o persoana.

Liderul Garzii Maghiare din Ardeal si alti trei cetateni unguriau interdictie de a intra in Romania timp de un an

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti vor judeca joi cererea Ministerului Afacerilor Interne MAI) prin care se solicita ca Mikola Bela membru al organizatiei Noua Garda Ungara, sa fie declarat persoana indezirabila pe teritoriul Romaniei. Oficialii Ministerului de Interne au anuntat luni seara ca Bela si alti trei cetateni unguri au interdictie de a intra in Romania timp de un an.

Liderul Garzii Maghiare din Ardeal si alti trei cetateni ungariau interdictie de a intra in Romania timp de un an

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti vor judeca joi cererea Ministerului Afacerilor Interne MAI) prin care se solicita ca Mikola Bela membru al organizatiei Noua Garda Ungara, sa fie declarat persoana indezirabila pe teritoriul Romaniei. Oficialii Ministerului de Interne au anuntat luni seara ca Bela si alti trei cetateni ungari au interdictie de a intra in Romania timp de un an.

MAI: Patru cetateni ungari, printre care seful Garzii Maghiare, au interdictie un an in Romania

Patru cetateni ungari, printre care doi membri Jobbik, unul fiind Szavay Istvan, au interdictie de a intra in Romania timp de un an, a anuntat luni seara purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbog. Cei patru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2074 seconds )