Libnet.ro
UNICEF

21:46

Seful CJ Sibiu Ioan Cindrea a demisionat din toate functiile de conducere detinute in PSD

Hotnews Hotnews,
 Seful CJ Sibiu Ioan Cindrea a demisionat din toate functiile de conducere detinute in PSD

Presedintele CJ Sibiu, Ioan Cindrea, a demisionat din toate functiile de conducere detinute in PSD, pana la solutionarea problemelor din justitie, locul acestuia la sefia PSD Sibiu fiind luat de senatorul Viorel Arcas. continuă pe Hotnews

Presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Ioan Cindrea, a demisionat din toate functiile detinute in PSD

Presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Ioan Cindrea, a demisionat duminica din toate functiile detinute in PSD, dupa ce a fost condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare intr-un dosar in care a fost acuzat de conflict de interese.

Presedintele CJ Sibiu, Ioan Cindrea, face recurs la condamnare

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Sibiu, Ioan Cindrea, a anuntat joi ca va face recurs, dupa ce a fost condamnat miercuri de judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ) la un an de inchisoare cu suspendare, pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese, informeaza Agerpres.

Miron Mitrea (PSD) se retrage, de la 1 ianuarie, din toate functiile politice

Deputatul PSD Miron Mitrea se va retrage, de la 1 ianuarie 2015, din toate functiile politice pe care le detine. Social-democratul, care este vicepresedinte la Camera Deputatilor, a spus ca a luat aceasta decizie.

Seful PSD Timis, Titu Bojin, si liderul executiv al filialei au demisionat din functiile din partid

Liderul PSD Timis, Titu Bojin, si presedintele executiv al filialei, Adam Craciunescu, aflati sub control judiciar in dosare penale diferite, au demisionat din toate functiile detinute in partid, iar Comitetul Executiv National va decide cine va conduce interimar PSD Timis, transmite Mediafax.

Liderul PSD Timis, Titu Bojin, si presedintele executiv al filialei, aflati sub control judiciar, au demisionat din functiile detinute in partid

Liderul PSD Timis, Titu Bojin, si presedintele executiv al filialei, Adam Craciunescu, aflati sub control judiciar in dosare penale diferite, au demisionat din toate functiile detinute in partid,.

Reactia lui Ioan Cindrea dupa ce a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Ioan Cindrea, presedintele Consiliului Judetean Sibiu, a reactionat prin intermediul purtatorului sau de cuvant dupa ce a fost condamnat de inalta Curte de Casatie si Justitie la un an de inchisoare cu suspendare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )