Libnet.ro
UNICEF

10:00

Selectia Procurorului General si a sefului DNA va influenta perceptia asupra parteneriatului strategic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Selectia Procurorului General si a sefului DNA va influenta perceptia asupra parteneriatului strategic

Mark Gitenstein, ambasadorul Statelor Unite ale Americii SUA) la Bucuresti si-a exprimat, marti, intr-o inalnire cu studentii la Drept, ingrijorarea fata de provocarile cu care se va confrunta tara noastra in perioada alegerilor si de potentialul pe care acestea il au in a dezbina poporul. continuă pe Ziarul Bursa

Gitenstein: Selectia sefilor Parchetului si DNA VA INFLUENTA parteneriatul strategic ...

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, a subliniat, marti, importanta procesului de selectie a noului procuror general si a noului procuror-sef al DNA, subliniind ca acesta va influenta perceptia Washington-ului asupra parteneriatului strategic cu Romania, potrivit Mediafax. Pentru Statele Unite ale Americii, acest proces de selectie va fi un criteriu foarte important, care va influenta perceptia asupra parteneriatului nostru strategic cu Romania, a afirmat Gitenstein. El a .

CE va evalua la final procedura de numire a procurorului general si sefului DNA

Comisia Europeana a luat nota de propunerile ministrului roman de Justitie, Mona Pivniceru, pentru functiile de procuror general si procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie si va face o evaluare a.

Comisia Europeana va evalua procedura de numire a procurorului general si a sefului DNA

Procedura de numire a procurorului general si a sefului DNA va fi evaluata in momentul in care aceasta va fi finalizata, sustine Comisia Europeana. Executivul comunitar a luat nota de propunerile ministrului roman al justitiei, Mona Pivniceru.

CE va evalua la final procedura de numire a procurorului general si a procurorului sef al DNA

Comisia Europeana CE) a luat nota de propunerile ministrului roman al justitiei, Mona Pivniceru, pentru functiile de procuror general al Romaniei si procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) si.

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein: Romania se apropie de o serie de alegeri dificile care este posibil sa dezbine poporul. Sincer, sunt ingrijorat/ Pentru SUA, procesul de selectie a procurorului general si sefului DNA va fi un criteriu foarte important ca

Urmeaza provocari extrem de mari. Romania se apropie de o serie de alegeri dificile care este posibil sa dezbine poporul. Sincer, sunt ingrijorat. Dupa incheierea razboaielor politice, vor reusi politicienii romani sa se intoarca la o forma de coabitare civilizata si stabila?, a declarat marti ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, la o intilnire cu studentii la drept. Oficialul american a mai aratat ca un astfel de provocare e reprezentata de numirea noului procuror general si a noului procuror-sef al DNA, precizand ca pentru Statele Unite ale Americii, acest proces de selectie va fi un criteriu foarte important care va influenta perceptia asupra parteneriatului nostru strategic cu Romania. Vom reveni cu amanunte.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )