Libnet.ro
UNICEF

17:15

Senatorul republican american John McCain avertizeaza ca Rusia ar putea ocupa regiunea separatista moldoveana Transnistria,

România Liberă România Liberă,
 Senatorul republican american John McCain avertizeaza ca Rusia ar putea ocupa regiunea separatista moldoveana Transnistria,

Senatorul republican american John McCain avertizeaza ca Rusia ar putea ocupa regiunea separatista moldoveana Transnistria, apreciind ca argumentatia utilizata de presedintele rus, Vladimir Putin, pentru anexarea Peninsulei Crimeea este asemanatoare cu actiunile lui Adolf Hitler. continuă pe România Liberă

Senatorul republican american John McCain avertizeaza ca Rusia ar putea ocupa regiunea separatista moldoveana Transnistria

Senatorul republican american John McCain avertizeaza ca Rusia ar putea ocupa regiunea separatista moldoveana Transnistria, apreciind ca argumentatia utilizata de presedintele rus, Vladimir Putin, pentru anexarea Peninsulei Crimeea este asemanatoare cu actiunile lui Adolf Hitler.

John McCain: Rusia ar putea ocupa Transnistria; atitudinea lui Putin, similara cu a lui Hitler

Senatorul republican american John McCain avertizeaza ca Rusia ar putea ocupa regiunea separatista moldoveana Transnistria. Administratia Barack Obama este total desprinsa de realitate; practic, nu face nimic,.

John McCain: Rusia ar putea ocupa Transnistria. Atitudinea lui Putin, similara cu a lui Hitler

Senatorul republican american John McCain avertizeaza ca Rusia ar putea ocupa regiunea separatista moldoveana Transnistria, apreciind ca argumentatia utilizata de presedintele rus, Vladimir Putin, pentru anexarea Peninsulei Crimeea este asemanatoare cu actiunile lui Adolf Hitler, potrivit Mediafax.

John McCain: Rusia ar putea ocupa Transnistria; atitudinea lui Putin, similara cu a lui Hitler

Senatorul republican american John McCain, fostul contracandidat al presedintelui american Barack Obama, a avertizat, joi, ca Federatia Rusa ar putea ocupa regiunea separatista Transnistria, avand in vedere ultimele evolutii din conflictul ucrainean. Totodata, oficialul american considera ca discursul utilizat de Vladimir Putin se aseamana cu retorica lui Hitler.

John McCain: Criza din Ucraina se extinde in Republica Moldova. Administratia Obama trebuie sa actioneze

Senatorul republican american John McCain a criticat din nou reactia Administratiei Barack Obama fata de actiunile Rusiei in Ucraina, avertizand ca exista riscul raspandirii crizei ucrainene in Republica Moldova si in tarile baltice, relateaza Mediafax.

Senatorul John McCain: Criza din Ucraina se extinde in Republica Moldova si tarile baltice

Senatorul republican american John McCain a critica reactia conducerii de la Washington fata de actiunile Rusiei in Ucraina, avertizand ca exista riscul raspandirii crizei ucrainene in Republica Moldova si in tarile baltice.

Biden avertizeaza: Rusia risca sa sufere costuri suplimentare

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, a atras atentia ca Rusia trebuie sa isi retraga trupele de la frontierele Ucrainei si sa inceteze sustinerea indivizilor cu cagule din regiunile ucrainene, in caz contrar risca sa se izoleze si mai mult pe scena internationala, relateaza AFP, conform Mediafax.

SUA avertizeaza Rusia sa aplice acordul de la Geneva, in cel mai scurt timp

Rusia are la dispozitie cateva zile, nu saptamani, pentru a se conforma acordului international de la Geneva, menit sa detensioneze criza ucraineana, a declarat cu multa fermitate vicepresedintele SUA, Joe Biden, aflat intr-o vizita de doua zile la Kiev.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )