Libnet.ro
UNICEF

17:15

Sfarsit HALUCINANT! Un barbat din Bacau a murit dupa ce a fost impuns de un taur in spatele unui SUPERMARKET

B1 B1,
Sfarsit HALUCINANT! Un barbat din Bacau a murit dupa ce a fost impuns de un taur in spatele unui SUPERMARKET

Un bacauande 60 de ani a murit vineri dupa ce a fost lovit impuns un un taur, in spatele magazinului Kaufland Milcov. Incidentula avut loc dupa ce victima incercase sa alunge mai multe vaci,. continuă pe B1

Sfarsit tragic pentru un barbat din Neamt. A murit dupa ce a fost luat in coarne de un taur

Un barbat din Neamt a murit dupa ce a fost luat in coarne de un taur. Victima nu a avut nici o sansa de supravietuire din cauza ranilor grave suferite au apreciat medicii de pe ambulanta ajunsi la fata.

Doliu in lumea patinajului! Un SPORTIV, medaliat la Soci, a murit dupa ce a fost injunghiat de doi necunoscuti (FOTO)

Denis Ten, medaliat cu bronz la patinaj artistic, la Jocurile Olimpice de la Soci, s-a stins din viata, joi, la varsta de 25 de ani, dupa ce a fost injunghiat de doi barbati. Din nefericire, el nu mai este.

Patinatorul Denis Ten (25 de ani), medaliat cu bronz la JO de la Soci, a murit dupa ce a fost njunghiat de doi necunoscuti

Denis Ten Kazahstan), medaliat cu bronz la patinaj artistic, la Jocurile Olimpice de la Soci, a incetat din viata, joi, la varsta de 25 de ani, dupa ce a fost injunghiat de doi barbati, informeaza agentia Kazinform.

O fetita din Vaslui a murit dupa ce a baut otrava impotriva puricilor

O fetita de 2 ani din comuna Valeni a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Vasluidupa ce a baut Neostomosan, osolutie extrem de toxica, folosita la deparazitarea animalelor. Incidentul a avut loc luni.

Un barbat a murit dupa ce a cazut de pe acoperisul Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt

Un barbat in varsta de 80 a murit, miercuri, dupa ce a cazut de pe acoperisul Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt. Directorul unitatii medicale, doctorul Cristina Atanasoaie Iacob, a decla.

Locuitorii din Bacau, conditii ca in Evul Mediu: 200.000 de oameni stau zilnic la coada pentru apa in urma unei avarii ce tine de aproape o saptamana (FOTO, VIDEO)

Bacaul a intrat in a sasea zi consecutiva fara apa din cauza unei avarii la conducta principala de aductiune de la Valea Uzului. care a lasat intreg orasul fara apa potabila. Peste 200. 000 de persoane.

Doliu la Casa Alba: Un agent care se ocupa de protejarea lui Donald Trump a murit dupa vizita acestuia din Scotia

Un agent de la Secret Service care se ocupa cu paza si protectia presedintelui american Donald Trump a murit marti dupa ce suferise un atac vascular cerebral duminica in timpul vizitei liderului de la Casa Alba la.

Moarte SOCANTA in Vaslui. O fetita de 2 ani a murit dupa ce a baut otrava impotriva puricilor

O fetita din comuna Valeni, judetul Vaslui, in varsta de 2 ani, a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta, luni seara, dupa ce a baut Neostomosan, o solutie folosita la deparazitarea animalelor. Copilul.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )