Libnet.ro
UNICEF

22:30

Doliu in lumea patinajului! Un SPORTIV, medaliat la Soci, a murit dupa ce a fost injunghiat de doi necunoscuti (FOTO)

B1 B1,
Doliu in lumea patinajului! Un SPORTIV, medaliat la Soci, a murit dupa ce a fost injunghiat de doi necunoscuti (FOTO)

Denis Ten, medaliat cu bronz la patinaj artistic, la Jocurile Olimpice de la Soci, s-a stins din viata, joi, la varsta de 25 de ani, dupa ce a fost injunghiat de doi barbati. Din nefericire, el nu mai este. continuă pe B1

Patinatorul Denis Ten (25 de ani), medaliat cu bronz la JO de la Soci, a murit dupa ce a fost njunghiat de doi necunoscuti

Denis Ten Kazahstan), medaliat cu bronz la patinaj artistic, la Jocurile Olimpice de la Soci, a incetat din viata, joi, la varsta de 25 de ani, dupa ce a fost injunghiat de doi barbati, informeaza agentia Kazinform.

Sfarsit tragic pentru un barbat din Neamt. A murit dupa ce a fost luat in coarne de un taur

Un barbat din Neamt a murit dupa ce a fost luat in coarne de un taur. Victima nu a avut nici o sansa de supravietuire din cauza ranilor grave suferite au apreciat medicii de pe ambulanta ajunsi la fata.

Doliu la Casa Alba: Un agent care se ocupa de protejarea lui Donald Trump a murit dupa vizita acestuia din Scotia

Un agent de la Secret Service care se ocupa cu paza si protectia presedintelui american Donald Trump a murit marti dupa ce suferise un atac vascular cerebral duminica in timpul vizitei liderului de la Casa Alba la.

Sfarsit HALUCINANT! Un barbat din Bacau a murit dupa ce a fost impuns de un taur in spatele unui SUPERMARKET

Un bacauande 60 de ani a murit vineri dupa ce a fost lovit impuns un un taur, in spatele magazinului Kaufland Milcov. Incidentula avut loc dupa ce victima incercase sa alunge mai multe vaci,.

Un barbat a murit dupa ce a cazut de pe acoperisul Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt

Un barbat in varsta de 80 a murit, miercuri, dupa ce a cazut de pe acoperisul Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt. Directorul unitatii medicale, doctorul Cristina Atanasoaie Iacob, a decla.

Moarte SOCANTA in Vaslui. O fetita de 2 ani a murit dupa ce a baut otrava impotriva puricilor

O fetita din comuna Valeni, judetul Vaslui, in varsta de 2 ani, a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta, luni seara, dupa ce a baut Neostomosan, o solutie folosita la deparazitarea animalelor. Copilul.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )