Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ce sfaturi ii da Mircea Badea tanarului inventator roman care a cucerit lumea

Antena3 Antena3,
Ce sfaturi ii da Mircea Badea tanarului inventator roman care a cucerit lumea

Mircea Badea a remarcat ca tanarul inventator roman Ionut Budisteanu foloseste prea multe clisee cu referire la patriotism. Prea multe clisee cu patriotismul asta. Detectez cu radarul meu prea multe clisee. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Traian Basescu a obtinut garantia ca nu va intra la inchisoare

Mircea Badea a comentat in cadrul emisiunii in Gura Presei numirea in functii a celor sase procurori nominalizati la functiile de conducere din Parchete. Traian Basescu a anuntat ieri, in cadrul unei.

Gestul de patriotism facut de tanarul roman care a impresionat lumea cu inventia lui

Tanarul roman care a castigat cel mai important concurs de inginerie si stiinte, Ionut Budisteanu, a purtat cu mandrie tricolorul atunci cand si-a primit trofeul. Cu inventia sa extraordinara, o masina.

Caru' cu Vedete: Mircea Badea a ras de Cezar Ouatu dupa prestatia din semifinala Eurovision. Iata ce-a zis!; Bomba! Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo vor fi nasi la nunta Biancai Dragusanu cu Victor Slav; Andreea Berecleanu, atac dur la adresa rivalei Andree

Monica Gabor, discutie secreta cu Michael Bolton. Ce i-a propus cantaretul il va enerva pe MR. Invitata la petrecerea care a avut loc dupa concertul lui Michael Bolton, solistul care joi a sustinut un concert de zile mari la Sala Palatului din Bucuresti, Monica Gabor. Dana Rogoz a pacalit pe toata lumea ca si-a pus silicoane! Vezi ce truc a folosit pentru ca sanii ei sa arate asa!Joi seara, Dana Rogoz si-a lansat linia de genti in cadrul unui eveniment restrans la care au participat cativa dintre colegii ei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )