Libnet.ro
UNICEF

22:31

Si-a revenit din coma dupa 12 ani. Ce a declarat barbatul cand s-a trezit ca prin minune

Antena3 Antena3,
Si-a revenit din coma dupa 12 ani. Ce a declarat barbatul cand s-a trezit ca prin minune

Martin Pistorius, din Africa de Sud, s-a trezit din coma dupa 12 ani. Tanarul a inceput sa se simta extrem de rau, dupa ce se intorcea de la scoala, iar medicii le-au spus parintilor ca. continuă pe Antena3

S-a trezit din coma dupa 12 saptamani si a aflat o veste incredibila! Ce a facut dupa aceea a surprins pe toata lumea

Un barbat s-a trezit dintr-o coma profunda care s-a intins pe durata a 12 saptamani si a avut marea surpriza sa-si intalneasca fiul de pe care si l-a dorit dintotdeauna. Jonny.

Mama ei era insarcinata in noua luni. Fetita de 12 ani a apasat-o pe burta, apoi ceva incredibil s-a intamplat. Niciun copil nu a mai facut asa ceva pana acum

O fetita de numai 12 ani a avutparte de experienta vietii ei si a reusit sa faca ceea ce probabil nicio fata de varsta ei nu a mai facut pana acum . Jacee Dellapena, din Mississippi, SUA,.

S-a stins din viata dupa ce a format zeci de generatii de elevi: O scoala intreaga iNDURERATA

O profesoara extrem de iubita de la Colegiul National Ion Luca Caragiale din Ploiesti s-a stins din viata dupa zeci de ani in care a predat limba franceza, a format generatii de elevi si a indrumat.

Accident in lant cu 30 de masini pe o autostrada din Germania, dupa o ploaie torentiala

Treizeci de automobile au fost implicate intr-un accident in lant petrecut vineri seara pe o autostrada din landul german Hessen vest), dupa o ploaie torentiala, a declarat sambata politia,.

Si-a pozat fratii si mama in timpul unei petreceri. Dupa trei ani, au privit fotografia si au impietrit. Ce au observat

O imagine postata pe retelele de socializare a provocat rumoare printre internauti. O femeie de 43 de ani a distribuit o fotografie realizata de fiica ei, iar oamenii au ramas uimiti. in imaginea postata .

Si-a pozat fratii si mama in timpul unei petreceri. Dupa trei ani, a privit fotografia si a impietrit. Ce au observat

O imagine postata pe retelele de socializare a provocat rumoare printre internauti. O femeie de 43 de ani a distribuit o fotografie realizata de fiica ei, iar oamenii au ramas uimiti. in imaginea postata .

Dupa sase ani de dezvoltare, Epic Games anunta lansarea Fortnite

Ar putea fi jocul cu cea mai lunga perioada de dezvoltare. Mai important decat atat este insa faptul ca Fortnite are o data oficiala de lansare si nu mai dureaza mult. Cei de la Epic Games sunt responsabili de unele dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile. Acesti dezvoltatori s-au aflat la carma unor [].

Ariana Grande si staff-ul ei si-au tatuat Albina din Manchester, dupa concertul de duminica

Ariana Grande si staff-ul care o insoteste in turneul Dangerous Woman Tour si-au facut, duminica seara, in culisele concertului One Love Manchester, tatuaje cu Albina din Manchester, un simbol al orasului in care a avut loc atentatul din 22 mai, scrie news. ro citand The Telegraph.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2575 seconds )