Libnet.ro
UNICEF

23:46

Si-a violat fiica si alte doua adolescente. Motivul pentru care a facut acest lucru e incredibil

Antena3 Antena3,
Si-a violat fiica si alte doua adolescente. Motivul pentru care a facut acest lucru e incredibil

Un barbat din Spania si-a violat fiica de 15 ani si alte doua adolescente, pentru a le scapa de spiritele rele. Barbatul risca pana la 45 de ani de inchisoare pentru fapta sa. Spaniolu numit Javier G . continuă pe Antena3

Accident grav in Olt! Trei persoane au murit, iar alte doua sunt ranite grav. Un elicopter SMURD intervine la fata locului

Accident grav in judetul Olt. Trei persoane au murit, iar alte doua sunt grav ranite dupa ce un taxi a intrat intr-un stalp de pe marginea drumului. Elicopterul SMURD Craiova a ajuns in zona pentru preluarea.

Accident teribil in Suceava. O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite

O persoana a murit, iar alte doua au ajuns duminica la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava pentru ingrijiri medicale, in urma unui accident rutier produs pe E85, la Patrauti. Potrivit ISU Suceava, in.

Un barbat este dat disparut dupa ce s-a rasturnat cu barca in Delta Dunarii. Alte doua persoane au reusit sa se salveze

O persoana este disparuta dupa ce barca in care se afla s-a rasturnat in Delta Dunarii, alte doua persoane care erau in ambarcatiune reusind sa ajunga la mal. La aceasta ora, pompierii il cauta pe barbatul disparut.

Motivul pentru carecamasile pentru barbati au nasturi pe dreapta, iar cele de dama pe stanga

Nasturiisunt cusuti pe partea dreapta la hainele pentru barbati si pe partea stanga la cele pentru femei. Aceasta diferenta dateaza inca din secolul XIII, cand au fost inventati primii nasturi.

Motivul pentru care un fermier i-a pus sutien unei vaci

O imagine publicata recent pe Twitter a starnit amuzamentul internautilor. Un fermier britanic a acoperit ugerul unui vaci cu un sutien, pentru ca vitelul sa suga si din tatele din spate. Vitelul nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )