Libnet.ro
UNICEF

01:05

Si-au inmomantat baiatul de 17 ani, dar au vrut sa-l dezgroape pentru o alta autopsie. E incredibil ce au descoperit dupa ce au ridicat capacul sicriului

Antena3 Antena3,
Si-au inmomantat baiatul de 17 ani, dar au vrut sa-l dezgroape pentru o alta autopsie. E incredibil ce au descoperit dupa ce au ridicat capacul sicriului

O poveste ingrozitoare din statul american Georgia a socat o lume intreaga. Parintii unui adolescent in varsta de 17 ani au fost nevoiti sa traiasca nu doar socul de a-si inmormanta copilasul, au fost nevoiti sa il si de. continuă pe Antena3

Simona Halep trimisa acasa de o pustoaica de 17 ani care aminteste de Sharapova

Simona Halep s-a oprit in sferturile de finala la Roland Garros, dupa ce a pierdut de o maniera care nu a lasat loc de prea multe interpretari disputa cu Amanda Anisimova, o americanca de origine rusa in varsta de 17 ani care aminteste cumva de Maria Sharapova la anii ei.

Un adolescent a fost injunghiat in plina strada. Tanarul de 17 ani a fost operat de urgenta

Un tanar de 17 ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost injunghiat in plina strada. Atacatorul este cautat de Politie. Elevul ranit a fost operat de urgenta.

Mesajul transmis de parintii adolescentei din Olanda care a decis sa moara prin infometare

O olandeza in varsta de 17 ani a ramas cu o depresie severa dupa ce, la varsta de 11 ani, respectiv 14 ani, a fost violata de doi barbati. Aceasta a decis sa-si puna capat zilelor prin infometare. inainte de a lua decizia de a muri, adolescenta si-a scris autobiografia.

Halep, depasita la Paris: Simona a fost invinsa de o pustoaica de 17 ani si a parasit French Open in sferturi

Dupa o finala jucata in 2017 si una castigata in 2018, Simona Halep a incheiat socotelile cu turneul de la Roland Garros dupa o prestatie dezamagitoare.

Tanar de 17 ani: Ce sa fac? Daca o las, ma omor, daca nu o las, ma omoara sotul ei!

Sunt Iulian, isi incepe povestea un licean in clasa a XI-a. El se iubeste cu Mirela, o femeie maritata, mai mare cu 10 ani decat el. Ultima lor noapte de dragoste a fost, insa, zbuciumata. Iata ce spune Iulian. M-am.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )