Libnet.ro
UNICEF

00:07

Silicon Valley se uneste impotriva lui Donald Trump

Playtech Playtech,
Silicon Valley se uneste impotriva lui Donald Trump

O intalnire dintre diferiti politicieni americani si membri de vaza ai Silicon Valley a avut loc recent in statul Georgia. Desi presa nu a avut acces la acest forum exclusivist, tema intrevederii a fost una singura: cum poate fi oprit Donald Trump. Nume grele au participat la World Forum-ul organizat deAmerican Enterprise Institute: CEO-ul Apple []. continuă pe Playtech

Alegeri SUA 2016: Bernie Sanders si Ted Cruz, victorii importante impotriva favoritilor Donald Trump si Hillary Clinton

Bernie Sanders si Ted Cruz au obtinut victorii importante, sambata, in alegerile primare din SUA, in fata favoritilor celor doua confruntari pentru nominalizarea in cursa pentru Casa Alba, Hillary Clinton si Donald Trump.

Alegeri SUA 2016: Cele doua lumi din America - secretul succesului lui Donald Trump si Bernie Sanders

Succesul republicanului Donald Trump in cadrul maratonului electoral in vederea intrarii in cursa pentru Casa Alba continua sa uimeasca analistii politici. La fel si rezultatele socialistului Bernie Sanders, contracandidatul lui Hillary Clinton la nominalizarea democrata. Explicatia consta in faptul ca in SUA exista, de fapt, doua lumi, iar Trump si Sanders ii cuceresc pe cei care se confrunta cu probleme economice.

Donald Trump a cazut victima hackerilor. Ce secrete au iesit la iveala

Hacktivistii de la Anonynous ar fi spart casuta vocala a lui Donald Trump, facand publice o serie de mesaje din 2012. Acestea arata diverse figuri importante din mass-media de peste Ocean, care il lauda pe Trump.

Presedintele Mexicului: Donald Trump are un limbaj similar cu cel al lui Adolf Hitler

Donald Trump, inscris in cursa pentru desemnarea candidatului republican la presedintia SUA, are un limbaj similar cu cel al fostului dictator german Adolf Hitler, apreciaza presedintele Mexicului, Enrique Pena Nieto.

Cum comenteaza Angela Merkel prestatiile lui Hillary Clinton si Donald Trump

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, face o scurta analiza asupra candidatilor la Casa Alba, laudand prestatia lui Hillarz Clinton, in timp ce despre Donald Trump afirmand ca nu il cunoaste. Dupa cum consemneaza Agerpres, Angela Merkel a facut declaratiile in cadrul unui interviu publicat azi de ziarul Bild, noteaza agentia DPA.

Hillary Clinton si Donald Trump domina, in partidele lor, cursa catre Casa Alba

Tabara republicana ii are drept castigatori pe Donald Trump si Ted Cruz, iar in tabara democrata Hillary Clinton a castigat in Louisiana, iar Bernie Sanders in Nebraska si Kansas, anunta Mediafax.

Donald Trump a ajuns la obscenitati in campania electorala. Se lauda ca e dotat

Este unul dintre cei mai controversati candidati la prezidentiale, dar Donald Trump nu se dezminte nici in dezbaterile publice.

Alegeri SUA 2016: Maratonul electoral continua in cinci state. Hillary Clinton si Donald Trump sunt favoriti

Republicanul Donald Trump si democrata Hillary Clinton au toate sansele sa-si mareasca avantajul in fata rivalilor lor din tabara republicana, respectiv democrata in cadrul caucusurilor si alegerilor primare organizate sambata ca parte a maratonului electoral in vederea desemnarii candidatilor pentru alegerile prezidentiale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )