Libnet.ro
UNICEF

00:07

Silvio Berlusconi: Merkel si Sarkozy au incercat sa ucida credibilitatea mea, la nivel international

Adevărul Adevărul,
Silvio Berlusconi: Merkel si Sarkozy au incercat sa ucida credibilitatea mea, la nivel international

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a declarat, sambata, ca se simte obligat sa ramana in politica pentru a reforma justitia italiana, a criticat masurile de austeritate luate de guvernul Monti, a criticat Germania, tara care detine hegemonia in Europa, si a criticat fiscul italian, informeaza mass media din Italia. continuă pe Adevărul

Berlusconi declara ca Merkel si Sarkozy au ucis credibilitatea sa internationala.

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, in cursul unei conferinte de presa convocate sambata seara la Villa Gernetto, una dintre resedintele sale, langa Milano, a declarat ca se simte obligat sa ramana in politica pentru a reforma justitia italiana, a criticat masurile de austeritate luate de guvernul Monti, a criticat Germania, tara care detine hegemonia in Europa, si a criticat fiscul italian, informeaza mass media din Italia, potrivit Mediafax. Berlusconi a confirmat faptul ca nu va .

Silvio Berlusconi denunta o intolerabila hartuire judiciara.

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, condamnat la patru ani de inchisoare, dintre care trei ani beneficiaza de o amnistiere, a denuntat o intolerabila hartuire judiciara, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Este o sentinta politica, incredibila si intolerabila. Este clar un verdict politic, asa cum au fost toate procesele inventate la adresa mea, a declarat Berlusconi. Sentinta de patru ani de inchisoare in cazul fostului premier italian Silvio Berlusconi a fost redusa la un an, dat .

UPDATE. Sentinta in cazul lui Silvio Berlusconi, REDUSA la un an.

Sentinta de patru ani de inchisoare in cazul fostului premier italian Silvio Berlusconi a fost redusa la un an, dat fiind ca beneficiaza de o amnistie, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Berlusconi a obtinut o reducere a pedepsei in virtutea unei legi de amnistiere adoptata in 2006 de fostul Guvern de stanga pentru reducerea numarului detinutilor. Silvio Berlusconi, condamnat vineri la patru ani de inchisoare cu executare, probabil nu va face nicio zi de inchisoare, .

Silvio Berlusconi condamnat la 4 ani de inchisoare pentru frauda fiscala

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost condamnat de un tribunal din Milano la 4 ani de inchisoare pentru frauda fiscala, in procesul privind drepturile TV ale Mediaset. Berlusconi a primit o pedeapsa mai.

Silvio Berlusconi a anuntat ca nu va mai candida pentru un nou mandat de premier al Italiei

Silvio Berlusconi, fondatorul principalului partid politic din Italia - Poporul Libertatii - a anuntat ca nu va mai candida in urmatorul scrutin legislativ pentru a deveni premier, punand capat speculatiilor privind intentiile sale. Berlusconi, care este presedintele o functie onorifica) partidului Poporul Libertatii PdL), a propus organizarea de alegeri interne pentru desemnarea viitorului lider al formatiunii de centru-dreapta, anunta Mediafax, citand Corriere della Sera.

Silvio Berlusconi: Ma simt obligat sa raman in politica pentru a reforma planeta justitiei

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a afirmat sambata ca se simte obligat sa ramana in politica pentru a reforma planeta justitiei, dupa condamnarea sa, cu o zi inainte, la inchisoare pentru.

Silvio Berlusconi se simte obligat sa ramana in politica dupa condamnarea sa

Fostul sef al Guvernului italian Silvio Berlusconi a afirmat sambata ca se simte obligat sa ramana in politica pentru a reforma planeta justitiei, dupa condamnarea sa, cu o zi inainte, la inchisoare pentru frauda fiscala, relateaza AFP.

Avocatii lui Silvio Berlusconi vor face apel in cazul fostului premier

Avocatii fostului lider al guvernului italian Silvio Berlusconi, condamnat vineri la patru ani de inchisoare pentru frauda fiscala dintre care trei au fost eliminati prin amnistie, vor depune un recurs pana pe.

Avocatii apararii vor face apel in cazul lui Silvio Berlusconi.

Avocatii fostului lider al guvernului italian Silvio Berlusconi, condamnat vineri la patru ani de inchisoare pentru frauda fiscala dintre care trei au fost eliminati prin amnistie, vor depune un recurs pana pe 9-10 noiembrie, conform presei italiene, transmite Mediafax. Fostul lider al guvernului a fost condamnat si la cinci ani de interdictie de a ocupa o functie publica, Apararea are in mod normal o perioada de 15 zile pentru a face apel la sentinta primei instante, adica pana pe 10 .

Avocatii lui Silvio Berlusconi vor face apel la sentinta de condamnare a acestuia

Avocatii fostului premier italian Silvio Berlusconi au criticat, vineri, condamnarea acestuia pentru frauda fiscala, precizand ca vor face apel la verdictul de un an de inchisoare cu executare, relateaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )