Libnet.ro
UNICEF

00:07

UPDATE. Sentinta in cazul lui Silvio Berlusconi, REDUSA la un an.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Sentinta in cazul lui Silvio Berlusconi, REDUSA la un an.

Sentinta de patru ani de inchisoare in cazul fostului premier italian Silvio Berlusconi a fost redusa la un an, dat fiind ca beneficiaza de o amnistie, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Berlusconi a obtinut o reducere a pedepsei in virtutea unei legi de amnistiere adoptata in 2006 de fostul Guvern de stanga pentru reducerea numarului detinutilor. Silvio Berlusconi, condamnat vineri la patru ani de inchisoare cu executare, probabil nu va face nicio zi de inchisoare, . continuă pe România Liberă

UPDATE: Sentinta in cazul lui Silvio Berlusconi a fost redusa la un an cu executare, gratie unei prescrieri

UPDATE 19:00- Sentinta de patru ani de inchisoare in cazul fostului premier italian Silvio Berlusconi a fost redusa la un an, dat fiind ca beneficiaza de prescriere pentru o parte din infractiuni. Fostul premier.

Sentinta primita de Silvio Berlusconi a fost redusa la un an cu executare, gratie unei amnistii

Sentinta de patru ani de inchisoare in cazul fostului premier italian Silvio Berlusconi a fost redusa la un an, dat fiind ca beneficiaza de o amnistie, informeaza BBC News. Aceasta reducere a pedepsei a.

Silvio Berlusconi denunta o intolerabila hartuire judiciara.

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, condamnat la patru ani de inchisoare, dintre care trei ani beneficiaza de o amnistiere, a denuntat o intolerabila hartuire judiciara, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Este o sentinta politica, incredibila si intolerabila. Este clar un verdict politic, asa cum au fost toate procesele inventate la adresa mea, a declarat Berlusconi. Sentinta de patru ani de inchisoare in cazul fostului premier italian Silvio Berlusconi a fost redusa la un an, dat .

Sentinta de patru ani de inchisoare a lui Berlusconi, redusa la un an

UPDATE Sentinta de patru ani de inchisoare a fost redusa la un an, deoarece Berlusconi beneficiaza de prescriere pentru o parte din infractiuni.

Avocatii lui Silvio Berlusconi vor face apel la sentinta de condamnare a acestuia

Avocatii fostului premier italian Silvio Berlusconi au criticat, vineri, condamnarea acestuia pentru frauda fiscala, precizand ca vor face apel la verdictul de un an de inchisoare cu executare, relateaza.

Silvio Berlusconi a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru frauda fiscala, sentinta nu e definitiva

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost condamnat vineri in prima instanta la patru ani de inchisoare cu executare pentru frauda fiscala in dosarul Mediaset, fiindu-i interzisa exercitarea unui mandat public timp de trei ani, anunta AFP.

Silvio Berlusconi, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare intr-un caz de frauda fiscala. Sentinta nu este definitiva

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare dupa ce a fost gasit vinovat intr-un dosar de frauda fiscala. Sentinta nu este definitiva, politicianul.

Silvio Berlusconi condamnat la 4 ani de inchisoare pentru frauda fiscala

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost condamnat de un tribunal din Milano la 4 ani de inchisoare pentru frauda fiscala, in procesul privind drepturile TV ale Mediaset. Berlusconi a primit o pedeapsa mai.

Silvio Berlusconi a anuntat ca nu va mai candida pentru un nou mandat de premier al Italiei

Silvio Berlusconi, fondatorul principalului partid politic din Italia - Poporul Libertatii - a anuntat ca nu va mai candida in urmatorul scrutin legislativ pentru a deveni premier, punand capat speculatiilor privind intentiile sale. Berlusconi, care este presedintele o functie onorifica) partidului Poporul Libertatii PdL), a propus organizarea de alegeri interne pentru desemnarea viitorului lider al formatiunii de centru-dreapta, anunta Mediafax, citand Corriere della Sera.

Fostul premier italian, Silvio Berlusconi, condamnat la patru ani de inchisoare

Un tribunal italian l-a condamnat vineri pe fostul prim-ministru Silvio Berlusconi la patru ani de inchisoare pentru frauda fiscala, relateaza Reuters. Condamnarea este in dosarul trustului Mediaset, detinut de fostul premier italian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )