Libnet.ro
UNICEF

16:00

Silvio Berlusconi a anuntat ca nu va mai candida pentru un nou mandat de premier al Italiei

Hotnews Hotnews,
Silvio Berlusconi a anuntat ca nu va mai candida pentru un nou mandat de premier al Italiei

Silvio Berlusconi, fondatorul principalului partid politic din Italia - Poporul Libertatii - a anuntat ca nu va mai candida in urmatorul scrutin legislativ pentru a deveni premier, punand capat speculatiilor privind intentiile sale. Berlusconi, care este presedintele o functie onorifica) partidului Poporul Libertatii PdL), a propus organizarea de alegeri interne pentru desemnarea viitorului lider al formatiunii de centru-dreapta, anunta Mediafax, citand Corriere della Sera. continuă pe Hotnews

Silvio Berlusconi NU VA MAI CANDIDA pentru un nou mandat de premier al Italiei

Silvio Berlusconi, fondatorul principalului partid politic din Italia - Poporul Libertatii -, a anuntat ca nu va mai candida in urmatorul scrutin legislativ pentru a deveni premier, punand capat speculatiilor .

Silvio Berlusconi a decis sa nu candideze pentru un nou mandat de premier al Italiei

Fostul prim-ministru al Italiei Silvio Berlusconi a anuntat ca nu va mai candida in urmatorul scrutin legislativ pentru un nou mandat de premier, punand capat speculatiilor privind intentiile sale, scrie.

Trimestrul I 2013 - termen mai realist pentru iesirea Hidroelectrica din insolventa

Termenul realist pentru iesirea societatii Hidroelectrica din insolventa este perioada din primele trei luni ale anului 2013, a declarat, vineri, Remus Borza, reprezentantul Euro Insol, administratorul financiar al companiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )