Libnet.ro
UNICEF

14:15

Simona Halep a abandonat la Beijing, din cauza unor mari probleme fizice

Antena3 Antena3,
Simona Halep a abandonat la Beijing, din cauza unor mari probleme fizice

Simona Halep, macinata de problemele fizice, a abandonat in primul tur al turneului de la Beijing. Simona a decis, dupa 50 de minute, ca nu poate duce partida pana la capat si ii strange mana adversarei, la. continuă pe Antena3

Simona Halep a abandonat in primul tur al turneului de la Beijing

Simona Halep a abandonat, duminica, in in primul tur al WTA de la Beijing. Jucatoarea din Romania a renuntat in primul set, la scorul de 5-4 pentru spanioloaica Lara Aruabarrena, jucatoare venita din calificari.

Simona Halep a abandonat in meciul cu Arruabarrena, de la Beijing Premier Mandatory, din cauze medicale

Simona Halep, principala favorita, a abandonat in primul tur al China Open, turneul de categorie Premier Mandatory de la Beijing, din cauze medicale. Romanca s-a retras la scorul de 5-4, pentru Lara Arruabarrena, 95 WTA, in primul set.

Detalii despre accidentarea suferita de Simona Halep

Simona Halep a abandonat, duminica, in primul tur la Openul Chinei de la Beijing, turneu WTA Premier Mandatory unde jucatoarea noastra era principala favorita. Participarea la Turneul Campioanelor este pusa sub semnul intrebarii.

Simona Halep la Beijing: romanca a inceput bine cu Arruabarrena, dar s-a retras din cauza unei accidentari

Dupa Serena Williams si Maria Sarapova, care nici n-au venit la Beijing din motive medicale, a doua jucatoare a lumii a parasit si ea competitia, dupa doar 49 de minute in care a stat pe teren.

Simona Halep la Beijing: romanca intalneste o adversara la pamant. Bilantul lui Arruabarrena e groaznic

Simona Halep joaca, astazi dimineata, in penultimul turneu la care va participa in 2015 si unde e favorita numarul 1, dupa ce Serena Williams s-a retras.

Copiii dintr-o gradinita din Pascani se incalzesc cu radiatorul. E.ON nu mai furnizeaza gaze din cauza datoriilor mari

Copiii inscrisi la Gradinita cu program prelungit nr. 2 din Pascani se incalzesc la radiatoare. Parintii si conducerea unitatii scolare au luat aceasta decizie din cauza neintelegerilor dintre E. ON si regia locala de distributie a gazelor.

Halep la Beijing: a doua jucatoare a lumii a dezvaluit gravitatea accidentarii si a explicat ce sanse are sa mai joace in 2015

Simona Halep a rezistat doar 49 de minute pe teren, in turul I, la Beijing, dupa ce, in 2014, a abandonat in sferturi, tot din cauza unor probleme medicale.

Simona Halep abandoneaza in primul tur la Beijing

Principala favorita a Openului Chinei de la Beijing, turneu dotat cu premii totale in valoare de 4. 7 milioane de dolari, Simona Halep a jucat duminica in primul tur, dar s-a retras dupa doar noua game-uri din cauza unei accidentari.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Beijing. Meciul este duminica LIVE TEXT in aceasta pagina

Principala favorita a Openului Chinei de la Beijing, turneu dotat cu premii totale in valoare de 4. 7 milioane de dolari, Simona Halep a aflat cu cine va juca in primul tur si cand va avea loc acest meci.

Simona Halep si-a aflat prima adversara pe care o va intalni la Beijing. S-a stabilit si ora meciului jucatoarei noastre

Simona Halep va juca duminica la Beijing, in ultima competitie dinaintea Turneului Campioanelor, de la Singapore, care va incheia sezonul.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2794 seconds )