Libnet.ro
UNICEF

19:45

Simona Halep va cobori, luni, pe locul 7 in ierarhia WTA

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep va cobori, luni, pe locul 7 in ierarhia WTA

Simona Halep, locul 6 in ierarhia WTA, va cobori un loc in clasament incepand de luni, din cauza esecului suferit joi la turneul de la Stuttgart. Simona a pierdut in faza optimilor de finala contra Laurei Siegemund Germania, 71 WTA), scor 1-6, 2-6, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Simona Halep va cobori, luni, pe locul 7 in ierarhia WTA

Simona Halep, locul 6 in ierarhia WTA, va cobori un loc in clasament incepand de luni, din cauza esecului suferit joi la turneul de la Stuttgart. Simona a pierdut in faza optimilor.

Situatia devine dramatica! Simona Halep ajunge de luni langa Maria Sarapova

Nimeni nu si-ar fi inchipuit ca Simona Halep va ruina in 2016 tot ceea ce construise cu munca si ambitia in anii anteriori.

Tenis: Simona Halep, eliminata in optimile de finala ale turneului WTA de la Sttutgart si v-a cobori pe locul 7 WTA

Simona Halep, numarul 6 mondial, a fost eliminata, joi, in optimile de finala ale turneului WTA de la Sttutgart. Jucatoarea de tenis a fost invinsa in doua seturi, 6-1, 6-2, de nemtoaica.

WTA Stuttgart: Simona Halep, infrangere dura si surprinzatoare in fata Laurei Siegemund in optimi. 1-6, 2-6

Simona Halep a debutat dezastruos la turneul WTA de la Stuttgart, unde a fost eliminata in optimi de Laura Siegemund Germania), locul 71 in ierarhia mondiala. Acesta a fost primul meci intre cele doua sportive. Meciul, transmis in direct pe Digisport 2 si Livescore pe HotNews. ro, nu a avut istoric: 6-1, 6-2 pentru Laura Siegemund. Vezi in articol evolutia meciului LIVESCORE.

Tenis: Simona Halep, eliminata in optimile de finala ale turneului WTA de la Sttutgart

Simona Halep, numarul 6 mondial, a fost eliminata, joi, in optimile de finala ale turneului WTA de la Sttutgart. Jucatoarea de tenis a fost invinsa in doua seturi, 6-1, 6-2, de nemtoaica.

Simona Halep va debuta la turneul de la Stuttgart impotriva Laurei Siegemund

Simona Halep, ocupanta locului 6 in clasamentul WTA, va debuta joi, 21 aprilie, la turneul de la Stuttgart, in turul secund, impotriva jucatoarei din Germania Laura Siegemund 28 de ani), sportiva venita din calificari.

Umilinta pentru Simona Halep! A fost invinsa la scor de maidan deLaura Siegemund, locul 71 WTA. Ce se va intampla mai departe cu romanca

Jucatoarea Simona Halep a fost invinsa, joi, de germana Laura Siegemund, locul 71 WTA, venita din calificari, in turul al doilea al turneului Premier de la Stuttgart.

Simona Halep, despre infrangerea cu Laura Siegemund: Am simtit la un moment dat ca nu pot sa respir. Mi-am simtit corpul greu

Simona Halep a parasit turneul WTA de la Stuttgart de la prima partida a jucat direct in optimi), sportiva nascuta la Constanta fiind invinsa de Laura Siegemund, Germania, locul 71 WTA. Am simtit la un moment dat ca nu pot sa respir. Mi-am simtit corpul greu. De aceea, mi-a fost dificil sa joc la nivelul meu, a precizat Halep.

Simona Halep pierde in primul tur la Stuttgart si risca sa piarda doua locuri in clasamentul WTA

Simona Halep a revenitin circuitul WTA la turneul de la Stuttgart, primul din seria concursurilor pregatitoare pe zgura inaintea Grand Slam-ului de la Stuttgart. Inca nerefacuta dupa accidentarea suferita in partida de Fed Cup cu Germania, jucatoarea noastra a fost o prada usoara pentru Laura Siegemund, o jucatoare clasata pe locul 71 mondial.

Simona Halep si-a recunoscut limitele la Stuttgart

Intrata direct in turul secund al turneului WTA de la Stuttgart, Simona Halep a pierdut fara drept de apel, scor 1-6, 2-6, in fata unei adversare de pe locul 71 mondial care nu mai batuse pe nimeni din top zece mondial in acest an.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )