Libnet.ro
UNICEF

10:15

Simona Halep: Nu conteaza cine va castiga, o romanca va fi in semifinale

Antena3 Antena3,
Simona Halep: Nu conteaza cine va castiga, o romanca va fi in semifinale

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, joi, despre meciul cu Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, ca nu conteaza cine va castiga, deoarece o romanca va fi in semifinalele turneului de categorie. continuă pe Antena3

Simona Halep la Roma: adversar-surpriza pentru jucatoarea noastra

Simona Halep debuteaza marti la Roma contra unei jucatoare pe care nu a mai intalnit-o pana acum: Alison Riske, o tenismena din SUA de 24 de ani.

Victorie pentru Simona Halep in turul doi al turneului de la Roma

Simona Halep a castigat in turul doi al turneului de la Roma, scor 6 - 3, 6 - 0, in fata americancei Alison Riske. Aceasta a fost prima confruntare dintre romanca si jucatoarea din Statele Unite, clasata pe.

Simona Halep la Roma: Romanca schimba din nou staff-ul. Cea mai recenta decizie a sportivei in varsta de 24 de ani

Simona Halep la Roma. Dupa ce a avut cateva zile libere in urma eliminarii din primul tur al turneului de la Madrid, romanca Simona Halep revine pe zgura din capitala Italiei intr-un alt Master cu premii in valoare de 2,7 milioane de dolari. Ea va incepe saptamana pe locul 2 in clasamentul WTA.

Simona Halep la Roma: organizatorii au anuntat la ce ora va juca romanca. Simona va fi nevoita sa infrunte caldura

Simona Halep va disputa, miercuri, primul ei meci, la simplu, la aceasta editie a turneului de la Roma. Daca adversara nu e vreo sperietoare, in schimb, efortul fizic va fi unul enorm pentru constanteanca de 23 de ani.

Simona Halep la Roma: romanca e in sferturi, dar sufera din cauza criticilor primite din tara. Ce a deranjat-o

Simona Halep se pregateste pentru un duel suta la suta romanesc cu Alexandra Dulgheru, insa, pana la meciul de vineri, si-a adus aminte de un episod neplacut.

Simona Halep la Roma: Romanca a explicat de ce se simte ca in armata si a spus ce crede despre Serena Williams

Simona Halep va juca azi la Roma, in jurul orei 14. 00, in direct la Dolcesport, contra americancei Venus Williams, iar o victorie ar duce-o in sferturile de finala.

Live Text Roma 2015. Simona Halep - Venus Williams: ora 14.00. Romanca, fara victorie in fata surorii liderului WTA

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie 2, o intalneste, joi, pe americanca Venus Williams, cap de serie 14, in optimile turneului Premier 5 de la Roma. Romanca nu are nicio victorie in fata numarului 16 mondial.

LIVETEXT Simona Halep la Roma: romanca isi incepe parcursul intr-un turneu in care e sub o presiune uriasa

Simona Halep va debuta, astazi, la ora 12. 00, in turul II, la Roma. Daca la Madrid a fost eliminata in primul tur, de aceasta data, constanteanca de 23 de ani nu-si mai permite o asemenea contraperformanta.

Live Text Roma 2015. Simona Halep - Alison Riske: miercuri, ora 12.00. Romanca are nevoie de o victorie

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie 2, o va intalni, miercuri, de la ora 12. 00, pe americanca Alison Riske, 45 WTA, in turul al doilea in cadrul turneului Premier 5 de la Roma .

Simona Halep la Roma: romanca a debutat cu o victorie clara la dublu. Dulgheru a batut-o pe Doi in trei seturi

Turneul de la Roma are semne bune pentru Simona Halep. Spre deosebire de Stuttgart, unde a fost invinsa in primul meci la dublu, acum ea s-a distrat alaturi de partenera ei, Francesca Schiavone Italia, 81 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2521 seconds )