Libnet.ro
UNICEF

23:00

Simona Halep, cot la cot cu adversarele sale la WTA LIVE (video)

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, cot la cot cu adversarele sale la WTA LIVE (video)

Simona Halep a fost prezenta luni seara la emisiunea WTA LIVE, acolo unde a fost invitata de Serena Williams, Petra Kvitova, Maria Sharapova, Angelique Kerber, Eugenie Bouchard si Jelena Jankovic. Halep a vorbit despre tenis, despre vacanta pe care tocmai a terminat-o, dar a si aruncat cateva mingi semnate spre deliciul celor cateva zeci de persoane prezente. continuă pe Online Sport

OFICIAL: Simona Halep, locul doi in ierarhia WTA

Simona Halep a urcat, incepand de luni, pe locul doi in ierarhia WTA, jucatoarea din Romania devansand-o pe Na Li China). Cu 6. 785 de puncte, Simona este intrecuta in ierarhie doar de Serena Williams 9. 150 de puncte).

Simona Halep: in circuitul WTA e destul de greu sa ai prietene bune. Cum se intelege ea cu romancele

Jucatoarea Simona Halep a declarat in cadrul emisiunii WTA Live Acces Hour, care a avut loc, luni, la Cincinnati, ca este destul de greu sa aiba prietene in circuit, precizand ca are o prietena foarte buna in Romania, cu care vorbeste zilnic.

Simona Halep: In circuitul WTA e destul de greu sa ai prietene bune

Simona Halep a declarat in cadrul emisiunii WTA Live Acces Hour ca este destul de greu sa aiba prietene in circuit, precizand ca are o prietena foarte buna in Romania, cu care vorbeste zilnic.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul doi, de la Cincinnati. Acesta va fi primul meci de cand ocupa locul 2 WTA

Simona Halep 2 WTA) va reveni, dupa o pauza de aproximativ o luna, la turneul Cincinnati, din SUA. Romanca se va duela cu belgianca Kirsten Flipkens 54 WTA).

Simona Halep, a doua jucatoare din lume, conform clasamentului WTA

Simona Halep a mai urcat un loc in clasamentul mondial. Oficial, Halep a urcat pe locul 2 in lume. Este a 33 a jucatoare din istoria WTA care ocupa acest loc. Simona a beneficiat de absenta chinezoaicei Na Li de la.

WTA: Simona Halep a devenit numarul 2 mondial

Jucatoarea de tenis Simona Halep a urcat astazi, in mod oficial, pe locul al doilea in clasamentul WTA, dupa ce a reusit sa o depaseasca pe chinezoaica Na Li, fosta ocupanta a locului secund.

WTA Cincinnati: Sorana Cirstea - Ana Ivanovic, in primul tur. Simona Halep, direct in turul doi

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea are parte de o adversara foarte dificila in runda inaugurala a turneului WTA de la Cincinnati Ohio/SUA), dotat cu premii totale de 2. 000 dolari, sarboaica Ana Ivanovic, a noua favorita a competitiei, scrie Agerpres. Simona Halep va intra direct in turul secund, urmand sa joace impotriva castigatoarei partidei dintre Kirsten Flipkens Belgia) si o jucatoare venita din calificari.

Romanca Simona Halep a fost desemnata steaua in ascensiunii a WTA in luna iulie

Romanca Simona Halep a fost aleasa steaua in ascensiune de catre WTA pentru luna iulie, fiind insa devansata de Serena Williams in cursa pentru cea mai buna jucatoare din circuit pe luna iunie.

Romanca Simona Halep a fost desemnata steaua in ascensiune a WTA in luna iulie

Romanca Simona Halep a fost aleasa steaua in ascensiune de catre WTA pentru luna iulie, fiind insa devansata de Serena Williams in cursa pentru cea mai buna jucatoare din circuit pe luna iunie.

AZI LIVE Simona Halep la Cincinnati, cu Kirsten Flipkens (nu inainte de 3:30 dimineata)

Marti noapte sau mai bine zis miercuri dimineata dupa ora 3:30 corectie: inainte anuntasem 5:30), Simona Halep intra debuteaza la turneul american de la Cincinnati. Amanunte in timp real, live, pe siteul Onlinesport. ro, in aceasta pagina.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )