Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep, victorie categorica in turul 2 la US Open

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, victorie categorica in turul 2 la US Open

Pentru Simona Halep meciul din turul 2 cu Jana Cepelova a semanat mai mult a antrenament cu public, desi nu foarte multi americani s-au inghesuit in tribunele arenei Louis Armstrong, a doua de la Flushing Meadows, pentru a o vedea la lucru pe a doua favorita de la US Open. continuă pe Online Sport

Simona Halep dupa calificarea in turul II la US Open: Am fost peste adversara mea, dar a trebuit sa fac destule ca sa inving

Simona Halep, numarul 2 mondial si favorita numarul 2, a declarat, luni, dupa accederea in runda secunda la US Open, ca a fost nevoie sa munceasca destul de mult pentru a reusi sa o invinga pe Danielle Rose Collins, in trei seturi, scor 6-7 2), 6-1, 6-2. Am fost peste adversara mea, am fost agresiva, a trebuit sa fac destule ca sa inving. Am incercat sa gestionez bine situatia, faptul ca jucam cu o americanca, publicul a fost cu ea, este normal, stiam cum este. Publicul a fost insa fair-play si a fost totul in regula, a declarat Halep la Eurosport, potrivit Mediafax.

Simona Halep, victorie cu emotii in primul tur la US Open. Simona Halep vs. Danielle Rose Collins: 6-7, 6-1, 6-2

Simona Halep, locul doi mondial si favorita numarul doi, a avut un meci neasteptat de greu in fata lui Danielle Rose Collins fara loc WTA) in primul tur de la US Open. Dupa un prim set pierdut pe fondul unui prim serviciu extrem de slab 49% procentaj), Halep si-a revenit treptat si a cistigat urmatoarele doua seturi categoric. Scor final 6-7, 6-1, 6-2. Iar in declaratiile de dupa meci, Simona Halep a spus ca trebuie sa-si imbunatateasca lovitura de dreapta - lucru evident avind in vedere numarul mare de greseli nefortate. Vezi in text cele mai importante momente ale meciului.

Simona Halep explica debutul la US Open: A trebuit sa fac destule

Simona Halep a avut nevoie de set decisiv pentru a castiga meciul cu americanca Danielle Rose Collins din primul tur al turneului US Open.

Simona Halep trece cu emotii de primul tur US Open

A doua favorita Simona Halep s-a calificat, luni, in turul doi la US Open dupa un meci de aproape doua ore cu Danielle Rose Collins din Statele Unite, o jucatoare care si-a vandut scump pielea si chiar a reusit sa-i ia un set jucatoarei noastre.

Ion Tiriac o va sustine pe Simona Halep in tribune, la US Open

Ion Tiriac va asista in meciul pe care Simona Halep 2 WTA) il va disputa luni, incepand cu ora 18. 00, in primul tur US Open. Romanca se va duela cu americanca Danielle Collins fara loc WTA).

Victorie muncita, in trei seturi, pentru Simona Halep, in primul tur la US Open: Romanca se va duela in turul doi cu slovaca Cepelova

Simona Halep, locul doi mondial si a doua favorita, a invins-o pe Danielle Rose Collins, fara loc WTA, dar fosta ocupanta a pozitiei 553, care a primit un wild card, scor 6-7, 6-1, 6-2. Simona a avut parte.

Victorie cu emotii pentru Simona Halep, in primul tur de la US Open

Simona Halep a avut nevoie de set decisiv pentru a se califica in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. A doua jucatoare a lumii a revenit dupa ce a pierdut primul set in tie-break si a.

Simona Halep a invins-o pe Jana Cepelova si s-a calificat in turul 3 la US Open

Simona Halep si-a confirmat statutul de a doua favorita la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, si s-a calificat in turul 3, dupa o victorie convingatoare obtinuta in fata slovacei Jana Cepelova in.

Simona Halep va juca azi contra slovacei Jana Cepelova, in turul 2 la US Open. Ora la care e programata partida

Dupa victoria chinuita cu Danielle Collins, din turul 1, Simona Halep trebuie sa treaca de slovaca Jana Cepelova locul 65 mondial) pentru a ajunge in turul 3 la US Open.

Victorie muncita pentru Simona Halep in primul tur la US Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie nr. 2, a avut nevoie, luni, de un set decisiv pentru a o invinge, cu scorul de 6-7 2), 6-1, 6-2, pe jucatoarea americana Danielle Rose Collins, fara loc WTA, dar fosta ocupanta a pozitiei 553 in 2012, in.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )