Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alexandra Dulgheru a fost invinsa in primul tur la US Open

Antena3 Antena3,
Alexandra Dulgheru a fost invinsa in primul tur la US Open

Jucatoarea romana de tenis Alexandra Dulgheru a fost invinsa de germanca Angelique Kerber cu scorul de 6-3, 6-1, marti, in runda inaugurala a turneului US Open, ultimul de Mare Slem al anului, care are loc la . continuă pe Antena3

US Open: Alexandra Dulgheru, ELIMINATA in primul tur

Jucatoarea Alexandra Dulgheru, locul 52 WTA, a fost invinsa, marti, de sportiva germana Angelique Kerber, locul 11 WTA si cap de serie numarul 11, in primul tur al US Open.

US Open: Ana Ivanovic a fost eliminata in primul tur

Jucatoarea sarba Ana Ivanovic, locul 7 WTA si cap de serie numarul 7, a fost eliminata, luni, in primul tur la US Open, de sportiva slovaca Dominika Cibulkova, locul 50 mondial.

US Open: Kei Nishikori, finalist in 2014, a fost eliminat in primul tur

Tenismanul japonez Kei Nishikori, finalist in 2014 la US Open, a fost eliminat, luni, in primul tur al editiei din acest an a competitiei, el fiind invins de francezul Benoit Paire, numarul 41 mondial, potrivit Mediafax.

VIDEO Cum au evoluat Novak Djokovic si Rafael Nadal in primul tur de la US Open - Ibericul a alergat de aproape cinci ori mai mult decat sarbul

Novak Djokovic si-a respectat statutul de mare favorit in partida cu Joao Souza, liderul mondial avand nevoie de o ora si 11 minute pentru a-l invinge pe brazilian. Rafael Nadal favorit opt) a aratat un joc solid in meciul cu Borna Coric locul 33 ATP). Intra in material pentru a vedea rezumatele partidelor jucate de Nole si Rafa in primul tur de la US Open.

US Open: Irina Begu si Alexandra Dulgheru, eliminate in primul tur la US Open. Trimite meciul in decisiv cu 6-0

Marti, in a doua zi a US Open, au debutat in competitia Grand Slam-ului de la New York patru dintre cele cinci jucatoare din Romania aflate pe tabloul principal de simplu. Simona Halep, Irina Begu si Alexandra Dulgheru au fost programate in deschiderea zilei de la ora 18:00. Doar Simona Halep a reusit calificarea in turul secund.

Irina-Camelia Begu, eliminata in primul tur la US Open

Jucatoarea Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul 28 si locul 28 WTA, a ratat calificarea in turul doi la US Open, ultimul Grand Slam al anului, dupa ce a fost invinsa in runda inaugurala de Olga Govortova.

Simona Halep debuteaza, marti, in primul tur la US Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si a doua favorita, va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, astazi, de la ora 18. 00, pe arena Arthur Ashe.

US Open: Alexandra Dulgheru, eliminata de Angelique Kerber - Inca o surpriza pe tabloul feminin: Lucie Safarova a parasit competitia

Alexandra Dulgheru a fost eliminata in primul tur al turneului de la US Open, jucatoarea noastra fiind invinsa de Angelique Kerber cap de serie numarul 11). A fost 6-3, 6-1 pentru sportiva din Germania. Pe tabloul feminin de simplu a mai avut loc o surpriza: Lucie Safarova favorita 6) a parasit competitia: a fost depasita de Lesia Tsurenko. UPDATE: A fost eliminata si Irina-Camelia Begu: 1-6, 6-0, 6-73) cu Olga Govortsova Belarus), numarul 69 mondial.

Irina Begu a pierdut in primul tur la US Open, dupa ce a fost invinsa de belarusa Olga Govortova

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu, cap de serie numarul 28, a fost invinsa, marti, de belarusa Olga Govortova, cu 6-1, 0-6, 7-6 3), in runda inaugurala a turneului US Open, ultimul de Mare Slem al anului.

US Open: Irina Begu, iNVINSA in primul tur

Jucatoarea Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul 28 si locul 28 WTA, a ratat calificarea in turul doi la US Open, dupa ce a fost invinsa in runda inaugurala de Olga Govortova Belarus), numarul 69 mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )