Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep debuteaza marti in turneul de la Wuhan

B1 B1,
Simona Halep debuteaza marti in turneul de la Wuhan

Simona Halep, numarul doi mondial, debuteaza marti, de la ora 06:00 nr. ora Romaniei) in turneul de la Wuhan. Romanca o va confrunta pe spaniola Garbine Muguruza, pozitia 22 in ierarhia mondiala, in turul doi. continuă pe B1

LIVE Simona Halep - Garbine Muguruza la Wuhan (Marti, 06:00)

Onlinesport. ro transmite, marti dimineata, debutul Simonei Halep la turneul de la Wuhan China) contra ibericei Garbine Muguruza.

WTA Wuhan: Simona Halep a aflat cu cine va juca in turul toi - Garbine Muguruza

Simona Halep o va intalni in turul doi al turneului WTA de la Wuhan China) pe Garbine Muguruza, din Spania. Favorita numarul doi, Halep a avut liber in primul tur al competitiei.

Simona Halep a dat startul turneului de la Wuhan

Aflat la prima editie in circuitul WTA, turneul de la Wuhan a fost inaugurat organizatori cu o ceremonie fastuoasa la care a luat parte si Simona Halep.

LIVE Simona Halep isi afla adversara de la Wuhan (China)

Simona Halep isi afla acum adversara pe care o va intalni in primul tur la Wuhan China), turneu cu premii totale in valoare de 2,4 milioane de dolari.

CALCULE Simona Halep lupta cu Maria Sharapova la Wuhan pentru locul 2 WTA

Simona Halep nu are locul 2 mondial asigurat la finalul acestei saptamani. Ea trebuie sa traga, daca vrea sa isi pastreze pozitia in clasamentul WTA, avand-o in urmarire pe Maria Sharapova.

Simona Halep si-a incarcat bateriile la pescuit, in Delta

Eliminata de veterana Lucici-Baroni 32 de ani), pe 29 august, in turul 3 la US Open, Simona Halep s-a relaxat cu o vacanta mai lunga, si cu cateva zile petrecute in Delta Dunarii. in aceasta dimineata ora 06. 00) debuteaza in turneul de la Wuhan.

Simona Halep recunoaste ca a fost sub presiune la US Open. Despre numarul 1 mondial: Nu ma intereseaza

Inaintea revenirii sale in circuit la turneul de la Wuhan, Simona Halep a declarat pentru cotidianul francez LEquipe ca la US Open, ultimul turneu de Mare Slem, a resimtit o mare presiune.

Simona Halep recunoaste ca a fost sub presiune la US Open. Despre numarul unu mondial: Nu ma intereseaza

Inaintea revenirii sale in circuit la turneul de la Wuhan, Simona Halep a declarat pentru cotidianul francez LEquipe ca la US Open, ultimul turneu de Mare Slem, a resimtit o mare presiune.

Simona Halep e favorita 2 la Wuhan. Adversara din Spania in primul meci

Simona Halep revine in circuitul WTA la turneul de la Wuhan China), unde va disputa primul sau meci dupa eliminarea suferita in turul 3 la US Open. Partida va fi programata, cel mai probabil, in cursul zilei de miercuri si va fi live text pe onlinesport. ro .

S-a tras la sorti tintarul de la Wuhan. Simona Halep va intalni o jucatoare din Spania

La sfarsitul acestei saptamani incepe turneul de la Wuhan China), din categoria Premier 5, cel de-al treilea nivel, ca si importanta, in tenisul feminin. La competitie participa si Simona Halep, care intra direct in turul secund.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )