Libnet.ro
UNICEF

21:45

Simona Halep, despre abandonul din finala cu Bencic: Mi-am dorit mai mult ca orice sa termin acest meci, fie si cu o infrangere

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, despre abandonul din finala cu Bencic: Mi-am dorit mai mult ca orice sa termin acest meci, fie si cu o infrangere

Nu a putut incheia finala de la Toronto din cauza problemelor medicale, cu toate ca a facut eforturi mari pentru a continua. Simona Halep a vorbit despre abandonul de duminica pe pagina personala de Facebook. Mi-am dorit mai mult ca orice sa termin acest meci, fie si cu o infrangere. continuă pe Hotnews

Simona Halep, despre abandonul din finala de la Toronto: Mi-am dorit mai mult ca orice sa termin acest meci, fie si cu o infrangere. insa corpul meu a spus nu in final

Simona Halep a transmis luni, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca si-a dorit foarte mult sa nu abandoneze in finala turneului de la Toronto, insa organismul sau nu a mai rezistat. De fiecare dat.

Pe ce loc a ajuns Halep dupa abandonul din finala de la Toronto

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA, cu 5. 546 de puncte, dar s-a apropiat de pozitia secunda detinuta de rusoaica Maria Sarapova .

Simona Halep pierde prin abandon finala de la Toronto

Dupa 2 ore si 28 de minute de lupta intensa, Simona Halep a trecut terenul si a strans mana Belindei Bencic, jucatoare in fata careia s-a inclinat din cauza unei indisponibilitati fizice. Halep a pierdut primul set la tie-break si s-a chinuit teribil pentru a sta pe picioare in setul al doilea. Condusa cu 5-3, Halep a tras de ea si a fortat ramanerea pe teren, desi starea ei fizica arata ingrijorator. Halep a echilibrat situatia prin castigarea tiebreak-ului, dar a abandonat dupa pierderea primelor trei game-uri din setul al doilea.

Simona Halep va juca cu Belinda Bencic, in finala Rogers Cup

Jucatorea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie nr. 2, o va intalni pe Belinda Bencic, locul 20 WTA, in finala Rogers Cup .

Simona Halep a abandonat in finala la Toronto. Romanca are probleme serioase la piciorul stang

Simona Halep abadoneaza in finala la Toronto. Simona Halep-Belinda Bencic. Halep isi mai pierde o data serviciul. Simona incepe prost setul decisiv si isi pierde serviciul.

Simona Halep a abandonat in finala turneului WTA de la Toronto

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a pierdut finala turneului WTA de la Toronto, Canada, impotriva elvetiencei Belinda Bencic, abandonand in setul decisiv, la scorul de 7-6 7/5), 6-7 4/7), 3-0 in favoarea adversarei sale, dupa ce a acuzat probleme de sanatate.

Simona Halep dupa calificarea in finala de la Toronto: Acest turneu este ca si castigat

Simona Halep s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA Premier 5 de la Toronto dupa un meci de doua seturi cu Sara Errani din Italia. Iata mai jos ce a declarat jucatoarea noastra dupa meci.

Simona Halep la Toronto. Romanca va juca finala impotrivaBelindei Bencici. Elvetianca a trecut in semifinale de Serena Williams

Elventianca Belinda Bencici numarul 20 WTA) a invins-o duinica pe Serena Williams numarul 1 WTA) in a doua semifinala a turneului de la Toronta si va juca in ultimul act impotriva Simonei Halep.

Anuntul facut de Simona Halep dupa abandonul de la Toronto

Numarul 3 WTA a recunoscut ca are nevoie de o pauza de cateva zile pentru a-si reveni dupa problemele medicale avute in Canada, insa a precizat ca nu intentioneaza sa rateze vreo intrecere inainte de US Open, scrie.

UPDATE. Simona Halep s-a CALIFICAT in finala turneului WTA de la Toronto. Cu cine isi va disputa trofeul. Ce a spus romanca, dupa incheierea meciului

Simona Halep, a doua favorita a turneului WTA de la Toronto, s-a calificat in finala acestei competitii, invingand-o cu 6-4, 6-4 pe italianca Sara Errani, cap de serie numarul 15. In finala, Simona o va intalni pe invingatoarea partidei dintre Serena Williams si Belinda Bencic.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )