Libnet.ro
UNICEF

14:00

Simona Halep, despre finala pierduta de la Australian Open: Au fost cinci, sase minute care m-au scos din ritm. Am simtit oboseala mult mai mult dupa acele minute

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, despre finala pierduta de la Australian Open: Au fost cinci, sase minute care m-au scos din ritm. Am simtit oboseala mult mai mult dupa acele minute

Simona Halep 2 WTA) a vorbit, intr-un interviu pentru Telekom Sport, despre momentul care a scos-o din ritm in finala de Australian Open: time-out-ul medical cerut de Caroline Wozniacki in setul decisiv, intr-un moment in care Simona era in avantaj pe tabela, scor 4-3. Au fost cinci, sase minute care m-au scos din ritm. Am simtit oboseala mult mai mult dupa acele minute. Nu stiu, poate a fost in mintea mea. Oricum, fizic n-am mai putut deloc, a spus numarul 2 WTA. continuă pe Hotnews

Simona Halep, despre absenta de la FedCup: Nu ar fi corect fata de fete sa joc neantrenata. E posibil sa nu evoluez nici la Doha

Simona Halep a sustinut, miercuri, o conferinta de presa in cadrul careia a discutat despre starea ei de sanatate. Nu ar fi corect fata de fete sa joc neantrenata contra Canadei. E posibil sa nu evoluez nici la Doha, sa vedem cum va evolua piciorul, a precizat locul doi din clasamentul WTA.

Traseu dificil pentru Halep la primul turneu dupa Australian Open. Cu cine poate juca ea saptamana viitoare, la Doha

Simona Halep revine in circuitul WTA, urmand sa joace saptamana viitoare, pentru prima data dupa Australian Open, la turneul de la Doha, din Qatar.

TOTUL E CLAR ACUM! Simona Halep, primul antrenament in echipamentul NOULUI SPONSOR (FOTO)

Adevarul a iesit la iveala! Simona Halep a efectuat joi primul antrenament in echipamentul noului sponsor. Finalista de la Australian Open a ajuns la un acord cu Nike, chiar daca anuntul oficial va veni peste.

ADEVARUL a iesit la iveala! Simona Halep, primul antrenament in... Toti au ramas MASCA!

Adevarul a iesit la iveala! Simona Halep a efectuat joi primul antrenament in echipamentul noului sponsor. Finalista de la Australian Open a ajuns la un acord cu Nike, chiar daca anuntul oficial va veni peste.

Halep, mandra ca e romanca: Simona a vorbit despre modul in care a fost tratata dupa ce a incheiat acordul cu Adidas

Simona Halep 2 WTA) si-a gasit un nou sponsor tehnic, dupa doua luni in care a jucat intr-un echipament no-name, comandat de pe internet din China.

Darren Cahill comenteaza o imagine cu Simona Halep imbracata cu Nike

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill a postat un mesaj pe Twitter, in care comenteaza logoul Nike de pe imbracamintea purtata de jucatoarea romana, la Cluj-Napoca. S-a intamplat ceva nou in lumea ta, despre care ai vrea sa ne vorbesti, Simo?, a scris Cahill, care a tras cu ochiul la logoul purtat de Simona Halep.

Simona Halep, declaratie emotionanta. Ce va face cu o parte din banii castigati din tenis

Simona Halep este decisa sa se implice financiar in ajutorarea copiilor fara posibilitati care vor sa practice tenisul.

Simona Halep a dezvaluit ce superstitii are inainte de fiecare meci: Nu se atinge nimeni de...

Simona Halep a dezvaluit, intr-un interviu, care sunt superstitiile sale inaintea fiecarui meci. Tenismena, numarul 2 mondial, a precizat ca este foarte tipicara si ca doar antrenorul are voie sa se atinga de.

Tenis, Simona Halep a inaugurat colaborarea cu noul sponsor, jucand in echipamentul Nike

Prezenta la Cluj pentru a-si incuraja colegele din echipa de Fed Cup, Simona Halep a pasit in Sala P.

FOTO Simona Halep a risipit in mare parte misterul: Va semna cu Nike

Simona Halep s-a antrenat in cursul zilei de vineri in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca intr-un echipament Nike, risipind astfel mare parte din misterul in legatura cu sponsor tehnic care o va reprezenta. Pe imaginile Telekom Sport s-a putut vedea foarte clar faptul ca numarul doi WTA deja este imbracata de producatorul american.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )