Libnet.ro
UNICEF

14:45

Simona Halep: inauntru pot spune ca s-a schimbat ceva

România Liberă România Liberă,
Simona Halep: inauntru pot spune ca s-a schimbat ceva

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a declarat, sambata, la Singapore, ca fiecare meci de la Turneul Campioanelor va fi ca o finala. continuă pe România Liberă

Simona Halep a explicat, la Singapore, ce inseamna pentru ea statutul de lider mondial WTA

Tenismena Simona Halep a explicat intr-o conferinta de presa la Singapore, acolo unde se disputa Turneul Campioanelor, ce inseamna pentru ea statutul de lider mondial si cum s-a schimbat dupa asta.

Afirmatie halucinanta a Mariei Sarapova despre Simona Halep

Maria Sarapova, nr. 57 WTA, spune ca cea mai frumoasa amintire de acest an din tenis o are dintr-un meci cu Simona Halep, potrivit digisport. ro. Rusoiaca a facut referire la victoria asupra romancei din.

WTA Singapore. La ce ora joaca Simona Halep in Turneul Campioanelor

Simona Halep va participa la Turneul Campioanelor, alaturi de Garbine Muguruza Spania), Karolina Pliskova Cehia), Elina Svitolina Ucraina), Venus Williams SUA), Caroline Wozniacki Danemarca), Jelena Ostapenko.

Simona Halep, inainte de Turneul Campioanelor: Oricine poate termina pe primul loc in acest an. Nimeni nu mai domina asa cum a facut-o Serena Williams

Aflata pentru al patrulea an consecutiv la Turneul Campioanelor 22-29 octombrie), Simona Halep a explicat, intr-o conferinta de presa, ce inseamna sa inceapa competitia de la Singapore din postura de lider mondial si cat este de important sa se mentina pe aceasta pozitie. Simona a mai vorbit despre meciul cu Jelena Ostapenko din cadrul turneului de la Beijing cand a devenit numarul 1 WTA), dar si despre prima adversara de la Turneul Campioanelor, Caroline Garcia.

Simona Halep si Caroline Garcia au prefatat meciul de luni: E cel mai greu start pentru mine

Simona Halep si Caroline Garcia se intlnesc in primul meci din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor. Jucatoarea din Franta a castigat finala de la Beijing de acum doua saptamani.

Simona Halep: Fiecare meci de la Turneul Campioanelor va fi o finala, voi incerca sa joc cel mai bun tenis

Simona Halep, liderul WTA, a declarat pentru L'Equipe ca la Turneul Campioanelor, de la Singapore, fiecare meci va fi o finala, astfel ca va incerca sa joace cel mai bun tenis.

Motivul pentru care Simona Halep a plans nopti in sir si nimeni nu a putut sa o consoleze

Simona Halep a ajuns numarul 1 mondial in acest an, fructificand a patra sansa pe care a avut-o pentru a urca in varful ierarhiei.

Simona Halep vs. Caroline Garcia, la Singapore. Cand va juca romanca

Romanca Simona Halep, principala favorita si numarul unu mondial, va juca luni, de la 14:30, contra frantuzoiaicei Caroline Garcia, locul 9 WTA, primul sau meci din Grupa Rosie a Turneului Campioanelor de la Singapore .

S-a anuntat programul meciurilor de la Turneul Campioanelor. Cand debuteaza Simona Halep la Singapore

Simona Halep participa pentru a patra oara consecutiv la Turneul Campioanelor, fiind singura jucatoare calificata anul acesta la Singapore aflata in aceasta situatie.

Simona Halep, declaratie inedita la Singapore. Ce a spus romanca in momentul in care a ajuns pe scena

Simona Halep a urcat ultima pe scena de la Singapore, acolo unde au fost prezentate cele opt jucatoare care participa la Turneul Campioanelor. Gazdele i-au facut o prezentare frumoasa Simonei si au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )