Libnet.ro
UNICEF

21:30

Simona Halep, invinsa clar in finala de la Roma de Elina Svitolina

B1 B1,
Simona Halep, invinsa clar in finala de la Roma de Elina Svitolina

Pentru al doilea an la rand, Simona Halep este infranta in finala de la Roma de catre Elina Svitolina. Fara energie dupa un meci maraton cu Maria Sharapova, romanca s-a vazut nevoita sa se declare. continuă pe B1

Simona Halep, invinsa clar in finala de la Roma

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, liderul mondial, a fost invinsa clar de ucraineanca Elina Svitolina, cu 6-0, 6-4, duminica, in finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale in valoare de.

Simona Halep, dupa ce a pierdut finala de la Roma: Nu a fost vorba de nicio accidentare. Nu am fost fresh azi

Simona Halep a pierdut clar finala turneului Premier 5 de la Roma, fiind depasita de Elina Svitolina, scor 6-0, 6-4, dupa numai o ora si sapte minute de joc. Liderul mondial a asigurat ca nu a fost vorba de nicio accidentare, desi a cerut time-out medical in setul secund al finalei de la Foro Italico. Jucatoarea noastra s-a declarat dezamagita de modul in care a evoluat in primul set, precizand ca nu a fost fresh.

Simona Halep invinsa categoric in finala de la Roma

Simona Halep a facut un simplu act de prezenta, duminica, in finala turneului WTA de la Roma.

VIDEO WTA Roma: Elina Svitolina, prima finalista a competitiei (6-4, 6-3 cu Anett Kontaveit)

Elina Svitolina 4 WTA) va avea ocazia sa isi apare trofeul cucerit anul trecut la turneul Premier 5 de la Roma, dupa ce a invins-o in semifinale pe Anett Kontaveit Estonia, 26 WTA), revelatia editiei din acest an a competitiei din capitala Italiei. A fost 6-4, 6-3 pentru Svitolina, dupa o ora si 14 minute de joc.

VIDEO WTA Roma: Elina Svitolina (campioana en-titre), prima semifinalista la Foro Italico (a nvins-o pe Angelique Kerber)

Invingatoare la Foro Italico in 2017, Elina Svitolina 4 WTA) si-a respectat statutul de favorita in disputa cu Angelique Kerber 12 WTA), jucatoarea din Ucraina castigand meritat in doua seturi 6-4, 6-4). Victoria o duce pe Elina in semifinale, dupa un meci de o ora si 26 de minute.

Simona Halep a pierdut finala de la Roma

Simona Halep, locul I WTA, a pierdut, astazi, a doua finala la rand la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, fiind invinsa de ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA, cu scorul de 6-0, 6-4. Simona Halep a acuzat dureri la spate in setul secund si a mers la vestiare cu fizioterapeutul, revenind pe teren dupa aproape cinci minute.

Simona Halep in semifinale la Roma si ramane lidera mondiala!

Pentru prima data in acest an Simona Halep va disputa o semifinala pe zgura, dupa ce vineri seara a invins-o in sferturile de la Roma pe Caroline Garcia din Franta, cu 6-2, 6-3.

LIVE VIDEO Simona Halep joaca impotriva Elinei Svitolina de la ora 14.00, in finala turneului de la Roma

Simona Halep, locul unu WTA, si Elina Svitolina, locul 4 WTA, joaca de la ora 14. 00 in finala turneului de la Roma.

LIVE VIDEO Simona Halep joaca acum impotriva Elinei Svitolina, in finala turneului de la Roma

Simona Halep, locul unu WTA, si Elina Svitolina, locul 4 WTA, joaca de la ora 14. 00 in finala turneului de la Roma.

VIDEO Simona Halep, desfiintata in finala turneului de la Roma. Svitolina nu i-a dat nicio sansa

Simona Halep, locul I WTA, a pierdut, duminica, a doua finala la rand la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, fiind invinsa de ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA, cu scorul de 6-0, 6-4. Simona Halep a acuzat dureri la spate in setul secund si a mers la vestiare cu fizioterapeutul, revenind pe teren dupa aproape cinci minute.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )