Libnet.ro
UNICEF

05:30

Simona Halep merge in sferturi la US Open dupa o revenire de senzatie

Online Sport Online Sport,
Simona Halep merge in sferturi la US Open dupa o revenire de senzatie

Simona Halep a invins-o peSabine Lisicki din Germania, luni seara, la US Open, si s-a calificat in sferturile de finala, cea mai buna clasare din cariera sa in cadrul acestui turneu de Mare Slem. continuă pe Online Sport

Spectatorul surpriza pe care l-a avut in tribune Simona Halep la US Open

Simona Halep a castigat in noaptea de sambata spre duminica meciul cu Shelby Rogers de la US Open, calificandu-se in faza optimilor de finala ale ultimului turneu de Mare Slem din 2015, scrie ziare. com. 6-2, 6-3 a fost.

Surpriza majora pentru Simona Halep la US Open

Competitia feminina de la US Open produce surprize pe banda rulanta, multe favorite fiind eliminate, desi s-au disputat doar doua tururi, scrie ziare. com. Astfel, doar Simona Halep, Serena Williams si Petra Kvitova au.

Simona Halep s-a calificat in premiera in sferturi la US Open, dupa ce a invins-o pe germanca Sabine Lisicki

Simona Halep, a doua favorita, s-a calificat, luni, in premiera, in sferturile de finala ale turneului US Open, ultimul de Mare Slem al anului, informeaza Agerpres. Tenismena romanca a invins-o pe germanca.

Live text! Simona Halep joaca in optimi la US Open contra lui Sabine Lisicki

Simona Halep - Sabine Lisicki 1 - 2 in primul set. Break Halep!Simona Halep - Sabine Lisicki 0 - 2 in primul set. Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, joaca de la aceasta ora in optimile de finala.

VIDEO Simona Halep la US Open 2015. Un altfel de interviu cu Simona. Ea a dezvaluit cu cine ar vrea sa faca pereche

Simona Halep va juca in aceasta seara in optimile de finala de la US Open, contra nemtoaicei Sabine Lisicki, numarul 24 WTA.

GAME cu GAME Simona Halep in turul 3 la US Open

Simona Halep a evoluatin aceasta noapte in turul 3 la US Open contra americancei Shelby Rogers. Meciul a fost live text in aceasta pagina, game cu game, cu incepere de la ora 2:00.

LIVE Simona Halep in turul 3 la US Open (2:00)

Simona Halep evolueaza in aceasta noapte in turul 3 la US Open contra americancei Shelby Rogers. Meciul este live text in aceasta pagina, game cu game, cu incepere de la ora 2:00.

Simona Halep la US Open. S-a stabilit ora la care va juca romanca cu Sabine Lisicki

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni luni, in optimile de finala ale US Open, pe sportiva germana Sabine Lisicki, locul 24 WTA si favorita 24.

S-a stabilit ora meciului dintre Simona Halep si Shelby Rogers, de la US Open

Simona Halep o va intalni in turul al treilea de la US Open pe americanca Shelby Rogers, impotriva careia n-a mai jucat niciodata.

Cand joaca Simona Halep joaca in turul trei la US Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua in turul al treilea al US Open cu americanca Shelby Rogers, locul 154 WTA, venita din calificari, in noaptea de sambata spre duminica, la ora 02. 00, ora Romaniei,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )