Libnet.ro
UNICEF

16:15

Simona Halep s-a calificat in premiera in sferturi la US Open, dupa ce a invins-o pe germanca Sabine Lisicki

B1 B1,
Simona Halep s-a calificat in premiera in sferturi la US Open, dupa ce a invins-o pe germanca Sabine Lisicki

Simona Halep, a doua favorita, s-a calificat, luni, in premiera, in sferturile de finala ale turneului US Open, ultimul de Mare Slem al anului, informeaza Agerpres. Tenismena romanca a invins-o pe germanca. continuă pe B1

US Open 2015. Simona Halep s-a calificat in optimile de finala in urma victoriei usoare in fata americancei Shelby Rogers

Jucatoarea de tenis Simona Halep s-a calificat, duminica dimineata, in optimile de finala de la US Open dupa ce a trecut in doua seturi, 6-2, de americanca Shelby Rogers.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale US Open, unde o va intalni pe Sabine Lisicki

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale US Open, informeaza Mediafax. Halep a invins-o, cu scorul de 6-2, 6-3, pe Shelby Rogers din SUA, locul 154 WTA, dupa un meci de o ora.

Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat pentru Turneul Campioanelor, competitie ce va avea loc in Singapore, in perioada 25 octombrie - 1 noiembrie, informeaza Mediafax. Halep este a doua jucatoare.

Live text! Simona Halep joaca in optimi la US Open contra lui Sabine Lisicki

Simona Halep - Sabine Lisicki 1 - 2 in primul set. Break Halep!Simona Halep - Sabine Lisicki 0 - 2 in primul set. Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, joaca de la aceasta ora in optimile de finala.

GAME cu GAME Simona Halep in turul 3 la US Open

Simona Halep a evoluatin aceasta noapte in turul 3 la US Open contra americancei Shelby Rogers. Meciul a fost live text in aceasta pagina, game cu game, cu incepere de la ora 2:00.

LIVE Simona Halep in turul 3 la US Open (2:00)

Simona Halep evolueaza in aceasta noapte in turul 3 la US Open contra americancei Shelby Rogers. Meciul este live text in aceasta pagina, game cu game, cu incepere de la ora 2:00.

Simona Halep s-a calificat pentru Turneul Campioanelor

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat pentru Turneul Campioanelor, competitie ce va avea loc in Singapore, in perioada 25 octombrie - 1 noiembrie, informeaza wtafinals. com.

US Open: Simona Halep si Horia Tecau, in sferturi la dublu mixt

Perechea Simona Halep/Horia Tecau a invins, duminica, cu scorul de 6-2, 7-5, cuplul Julia Goerges Nenad Zimonjici Germania/Serbia), cap de serie numarul 8, si s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Adversara dificila pentru Simona Halep in optimi la US Open

Simona Halep s-a calificat pentru a doua oara in optimi de finala la US Open, turneu unde este cotata cu sansa a doua la castigarea trofeului.

US Open Simona Halep a trecut lejer deShelby Rogers, scor 6-2, 6-3. In optimi o asteapta meciul cu Sabine Lisicki

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale US Open, si si-a egalat cea mai buna performanta de la US Open dupa ce a trecut sambata de americanca Shelby Rogers 6-2, 6-3). Pentru un loc intre primele 8 in turneul american de Grand Slam, romanca se va lupta cu cu capul de serie 24 Sabine Lisicki, ce a trecut ieri de cehoaica Barbora Strycova, locul 42 WTA, in trei seturi: 6/4, 4/6, 7/5.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )