Libnet.ro
UNICEF

13:30

Simona Halep, mesaj emotionant pentru mama sa: iti multumesc ca m-ai sustinut 120% sa ajung unde imi doream

Antena3 Antena3,
Simona Halep, mesaj emotionant pentru mama sa: iti multumesc ca m-ai sustinut 120% sa ajung unde imi doream

Simona Halep i-a transmis, joi, intr-o postare pe un site de socializare, un mesaj mamei ei, cu ocazia zile de nastere a Taniei Halep, in care ii multumeste pentru ca a sustinut-o sa ajunga unde. continuă pe Antena3

Azi VIP Haute Culture este Simona Halep. Frica de pisici, pofta de inghetata, dependenta de telefon, fan FCSB pe viata

Simona Halep cap de serie numarul trei) va debuta dupa ora 20, la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Cum e VIP-ul sportului alb in afara terenului? Haute Culture o-ncurajeaza pe Halep si-ti reaminteste inaintea meciului ca ii este frica doar de pisici, ca ii plac dulciurile, s-a dat pentru prima data intr-un rollercoaster la New York, e fan FCSB pe viata, citeste carti de psihologie.

Roland Garros: Simona Halep, in turul trei ( 6-4, 6-3 cu Tatjana Maria)/ Munca de Sisif

Nu a prins cea mai buna zi, insa acesta este si meritul adversarei - Simona Halep favorita trei) a avut serios de munca impotriva unei Tatjana Maria Germania - 102 WTA) care a evoluat foarte bine din punct de vedere tactic: i-a rupt ritmul Simonei cu mult slice, a apelat la mingi inalte si a lovit decisiv in multe randuri in special cu reverul cu o mana) atunci cand Halep a returnat mai moale. Simona s-a calificat in turul trei de la Roland Garros, dupa un meci care a durat o ora si 22 de minute 6-4, 6-3). Lucrurile serioase vor incepe insa din runda urmatoare: duel cu Daria Kasatkina 20 de ani, Rusia - locul 28 WTA).

Roland Garros Ziua 5: Simona Halep si Sorana Cirstea intra din nou in scena

Dupa victorii categorice in primul tur, Simona Halep si Sorana Cirstea joaca pentru calificarea in turul 3 al turneului de la Roland Garros, transmis de Eurosport.

Statistica impresionanta! Cati metri a alergat Simona Halep pentru fiecare punct castigat marti la Roland Garros

Simona Halep a trecut in turul al doilea al turneului de la Roland Garros, dupa ce a trecut fara mari probleme de slovaca Jana Cepelova.

Adevarul Live, ora 14.00: De ce pentru Simona Halep urmeaza cele mai importante doua saptamani din cariera ei de pana acum

Simona Halep 4 WTA) va juca, diseara, de la ora 20. 00 Eurosport), cu Jana Cepelova Slovacia, 89 WTA) in runda inaugurala de la French Open 2017.

Adevarul Live: De ce pentru Simona Halep urmeaza cele mai importante doua saptamani din cariera ei de pana acum

Simona Halep 4 WTA) va juca, diseara, de la ora 20. 00 Eurosport), cu Jana Cepelova Slovacia, 89 WTA) in runda inaugurala de la French Open 2017.

Simona Halep a primit verdictul medicilor. Mesajul postat de jucatoarea noastra

Simona Halep acuza probleme destul de grave la glezna si a fost nevoita sa faca un nou RMN pentru a vedea cum se prezinta ligamentul afectat.

Ce recomandare are antrenorul Serenei Williams pentru Simona Halep. Poate fi cheia succesului la Roland Garros

Patrick Mouratoglou, antrenorul care a facut din Serena Williams numarul 1 mondial, a vorbit despre Simona Halep si despre viitorul ei.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in turul trei de la Roland Garros

Simona Halep a reusit calificarea in turul trei de la Roland Garros dupa victoria in fata nemtoaicei Tatjana Maria, locul 102 WTA si o va intalni pe Daria Kasatkina, locul 28 WTA. Imediat.

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in turul trei la Roland Garros, dupa ce a trecut de Tatjana Maria numarul 102 mondial) cu scorul 6-4, 6-3, informeaza Agerpres. in primul set au reusit, impreuna, nu.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )