Libnet.ro
UNICEF

13:45

Simona Halep, palmares negativ in meciurile cu Svitolina, adversara din semifinalele turneului de la Doha

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, palmares negativ in meciurile cu Svitolina, adversara din semifinalele turneului de la Doha

Joi seara, Halep a trecut in sferturile de finala ale turneului de la Doha de Julia Goerges, 7-6, 7-6, si va juca in penultimul act al intrecerii cu Elina Svitolina, locul 7 WTA. continuă pe Adevărul

Simona Halep, reactie dupa calificarea in semifinale la turneul din Doha: Va fi o provocare grea

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, joi seara, in semifinalele turneului WTA de la Doha, dotat cu premii totale de 916. 131 dolari, dupa ce a invins-o pe germanca Julia Goerges, cu 7-6 1), 7-6 6.

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Doha

Revenita in circuitul mondial WTA dupa Australian Open si meciurile de la Fed Cup, Simona Halep debuteaza miercuri la Doha.

WTA Doha: Simona Halep vs Julia Goerges 7-6(1), 7-6(6)/ Testata serios nainte de duelul cu Svitolina din semifinale

Simona Halep a fost testata serios de Julia Goerges atat fizic, cat mai ales mental), numarul trei mondial castigand o partida dificila, decisa dupa doua tiebreak-uri la 1 si la 6). Timp de doua ore si un minut, cele doua jucatoare au aruncat in lupta tot ce au avut in termobag, inclusiv erorile nefortate 25 Halep, 41 Goerges). Simona ajunge in semifinale la Doha, acolo unde o va intalni vineri pe Elina Svitolina sportiva din Ucraina a triumfat in ultimele trei meciuri directe).

Cat a slabit Simona Halep la meciurile din weekend cu cehoaicele si cum a incercat sa puna kilogramele la loc

Simona Halep a fost principala eroina a Romaniei la meciul de Fed Cup cu Cehia, ea aducand doua puncte dupa meciurile de simplu.

WTA Doha: Simona Halep vs Julia Goerges/ Nemtoaica, joc solid de pe baseline si serviciu greu de returnat ntr-o zi buna

Drumul spre semifinalele turneului WTA de la Doha trece pentru Simona Halep prin statia Julia Goerges. Nemtioaca este o jucatoare experimentata, cu un joc solid de pe baseline si cu o dreapta inversa care deschide bine terenul. in plus, Julia poseda un serviciu foarte bun, greu de returnat intr-o zi mare Goerges se lupta la un moment dat la capitolul cei mai multi asi din circuit cu Karolina Pliskova). Halep conduce cu 2-1 in meciurile directe, cea mai recenta victorie venind la Miami, pe hard, in 2016. Disputa Halep vs Goerges va fi in direct pe Digisport 1 si LiveText pe HotNews. ro in jurul orei 17:30.

FINAL Simona Halep vs Julia Goerges 7-6(1), 7-6(6)

Simona Halep a fost testata serios de Julia Goerges atat fizic, cat mai ales mental), numarul trei mondial castigand o partida dificila, decisa dupa doua tiebreak-uri la 1 si la 6). Timp de doua ore si un minut, cele doua jucatoare au aruncat in lupta tot ce au avut in termobag, inclusiv erorile nefortate 25 Halep, 41 Goerges). Simona ajunge in semifinale la Doha, acolo unde o va intalni vineri pe Elina Svitolina. Se actualizeaza.

Simona Halep: Acord aceeasi importanta FedCup ca si unui turneu de Grand Slam

Simona Halep a declarat, marti, la Doha, ca meciurile din FedCup si cele de la un Grand Slam sunt la fel de importante pentru ea. Halep a mai spus ca se simte foarte bine la Doha, unde in urma cu cinci ani a castigat turneul.

FOTO Poza care a facut inconjurul lumii! Cum au fost surprinsi Simona Halep si tatal ei la meciul cu Cehia, de la Ostrava

Simona Halep a avut un suporter de lux la meciul de la Ostrava, in persoana tatalui ei, care a urmarit meciurile din mijlocul galeriei Romaniei.

SIMONA HALEP-LESIA TURENKO LIVE VIDEO ONLINE STREAM DOHA. Halep poate urca pe locul 2 mondial

SIMONA HALEP-LESIA TURENKO LIVE VIDEO ONLINE STREAM DOHA Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, principala favorita a turneului WTA de la Doha, dotat cu premii de 916. 131 dolari, va juca in optimi cu ucraineanca.

SIMONA HALEP-JULIA GEORGES ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Doha. Meci pentru semifinala la Dohoa

SIMONA HALEP-JULIA GEORGES ONLINE STREAM LIVE VIDEO Doha. Simona Halep, numarul 2 mondial, o va intalni in sferturi o va intalni pe germanca Julia Goerges 30 ani), numarul 16 mondial, care a trecut de americanca.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )